Nézz ki és érezd magad fiatalabban és élj tovább!

Biológiai hozzáférhetőség és a Life Long Vitality csomag…

Van egy népszerű mondás: „az vagy, amit megeszel”. A tényleges koncepció, hogy az vagy az, amit lenyelsz . Ha nem megfelelően emészted az elfogyasztott tápanyagokat, akkor egyik tápanyag sem éri el a célhelyet, és a táplálkozás csak színes – és valószínűleg drága – ürülékeket eredményez anélkül, hogy elősegítené az optimális egészséget. A magasan feldolgozott élelmiszerek számának növekedésével a hagyományos modern étrendben a tápanyagok felszívódása egyre nagyobb aggodalomra ad okot. Éppen ezért olyan fontos a doTERRA Lifelong Vitality Pack ® napi kiegészítőként való fogyasztása.

Az étrend-kiegészítők használatának okai és azok használata nagyon egyedi, de mindez egyetlen elsődleges aggodalomra ad okot: tápanyaghiány. A Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) által készített felmérés kimutatta, hogy az amerikai lakosság 95%-ánál van legalább egy vitaminhiány. Ha jelenleg éppen súlycsökkentő diétát tartasz, akkor a mikrotápanyag-hiány kockázata még nagyobb lehet. Sajnos a tápanyaghiány elkerülése nem olyan egyszerű, mint egy étkezés, vagy a polcon található első táplálék kiegészítő üveg elfogyasztása.

Biohasznosulás

Noha bonyolultnak tűnhet, a biohasznosulás valójában egyszerű koncepció. A biológiai hozzáférhetőség arra utal, hogy a szervezet egy bizonyos vegyület mekkora részét képes felismerni, felszívni és felhasználni aktív formájában. Ugyanolyan lenyűgöző, mint az a táplálkozási maga, vagy a kiegészítők táblázata, ha egy anyag nem szívódik fel és nem megfelelő formájában kerül a szervezetbe (ha nem „biológiailag hozzáférhető”), akkor lényegében haszontalan. Az alacsony biohasznosulású étrend-kiegészítők és táplálékkiegészítők nem támogatják az egészséget és a jólétet, és bizonyos esetekben ártalmasak is lehetnek. Az élelmiszerek vagy vitaminok forrása, feldolgozásának vagy elkészítésének módja, és még annak fogyasztása is befolyásolhatja a biohasznosulást. Noha általában ajánlott, hogy a táplálkozási igényeink kielégítésére irányuló törekvéseink a táplálkozással kezdődjenek, vannak más szempontok is, amelyeket figyelembe kell venni. Például a lakosság jelentős százaléka nem képes megfelelő mértékben emészteni és felszívni a természetes B12-vitamint és a folsavat, ha étkezésből származik, ezért szükség lehet kiegészítésre vagy ezzel dúsított ételek fogyasztására.

Noha az egészség alapja a kiegyensúlyozott, teljes élelmiszerek fogyasztása, a tápanyaghiány elterjedtsége szilárd bizonyítékokat szolgáltat arra, hogy a biológiailag hozzáférhető étrend-kiegészítők napi életünkbe történő beépítése elősegítheti az egészség javulását és a hosszabb élettartamot . Amikor a kiegészítőket doTERRA Egész életen át tartó vitalitáscsomagban (Life Long Vitality) fogalmazzák meg, a doTERRA tudósai felhasználták az Anyatermészet legjobbjainak és a legfrissebb, bizonyítékokon alapuló kutatásoknak a kombinációját, amely elősegíti az energiát, az egészséget és az egész életen át tartó vitalitást.

Kelát

A kelát definíciója: „gyűrűszerű komplex létrehozása”. Az étrend-kiegészítők világában a kelát utal a kötésre, amely a szervetlen ásványi anyagoknak egy adott célra történő kombinálása révén történik. Az étrend-kiegészítők tekintetében a cél az optimális felszívódás és biológiai hozzáférhetőség. Noha több különféle szerves vegyület használható, a kelátos ásványokat tartalmazó kiegészítők többsége fehérjemolekulákat használ fel, mivel a kutatások kimutatták, hogy az emberi test hatékonyan felszívja az egyes aminosavakat. Egy aminosavhoz kötve úgy gondolják, hogy a speciális ásványi anyagok nem bomlanak le olyan könnyen az emésztési folyamatban, és hatékonyabban felszívódnak és irányítják a célsejteket. Az optimális biológiai hozzáférhetőség, MICROPLEX VMZ ® vagy a vegán étrendűek számára szánt VEGÁN MICROPLEX VMZ ® étrendi Komplex tartalmaz több ásványi anyagot kelát formában, amelyek általában rossz a felszívódásúak, beleértve a krómot, a rezet, vasat, mangánt és a cinket.

A „teljes spektrum” egy egyszerű fogalom az étrend-kiegészítőkben, amely alapvetően azt jelenti, hogy kihasználjuk azt, amit az Anya természet tudománya nyújt az optimális egészség elősegítèsère. A Microplex VMz teljes spektrumú összetevőket használ, beleértve az A-provitamin karotinoidokat és az E-vitamin tokoferolokat.

Glikoprotein mátrix

A szabadalmaztatott glikoprotein-mátrix eljárás alkalmazásával a természet legjobbjai és a legfrissebb táplálkozási tudomány ötvözi a biohasznosulást. A vitamin vagy ásványi anyag kapcsolódik a fehérje mátrixhoz és olyan vegyületet hoz létre, amelyet az emésztőrendszer hatékonyabban asszimilál. Ezt a folyamatot K-vitamin, tiamin, riboflavin, B12-vitamin, niacin, B6-vitamin és pantoténsav biológiailag jól hozzáférhető forrásainak szállítására használják a Microplex VMz-ben.

Összegzés Microplex VMz táplálékkomplex, xEO Mega ® vagy vEO Mega ® (vegetáriánus) Az illóolajok omega komplexe és az Alpha CRS ® + sejtvitalitás komplex a természet és a tudomány tökéletes szinergiáját képviselik. A teljes spektrumú összetevők és a legújabb formulációs módszerek felhasználásával biztosítható az alapvető tápanyagok és anyagcsere-tényezők csúcsbiológiai elérhetősége. Nincs jobb módszer az optimális egészség és jólét elősegítésére, mint az, ha a táplálkozásunkat kiegészítjük a doTERRA Lifelong Vitality Pack-al vagy a vegán étrendűek számára szánt doTERRA Vegan Lifelong Vitality Pack csomaggal.

forrás: t.ly/eRz8

Vélemény, hozzászólás?