Azoknak, akik szeretnének elegendő zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani az egészséges táplálkozás jegyében, de nincs elég idejük rá.

TerraGreens termékleírás

Az egyik univerzális táplálkozási probléma az, hogy az emberek egyszerűen nem esznek elegendő gyümölcsöt és zöldséget. Az Egyesült Államok Betegségmegelőzési Központja szerint minden 3 felnőttből kevesebb, mint 1 fogyasztja az ajánlott gyümölcsmennyiséget naponta, és több mint 70 százaléka nem felel meg a zöldségfogyasztás irányelveinek. Legyen szó a szükséges gyümölcsök és zöldségek étrendbe való felvételének idejéről, ízéről vagy költségeiről, az emberek többsége egyszerűen nem eszik elegendő gyümölcsöt és zöldséget az optimális egészség érdekében. A TerraGreens által a doTERRA összeállított egy porított zöldség keveréket, amely elutasít minden kifogást, amiért nem növeljük a napi gyümölcs- és zöldségfogyasztást. Természetes ízesítésű CPTG Certified Pure Therapy Grade ® illóolajok, a TerraGreens az esszenciális tápanyagok természetes, GMO- és gluténmentes, valamint vegánbarát fellendülést biztosít az általános jólét érdekében.

Mitől válik egyedivé a TerraGreens?

A TerraGreens magában foglalja a zöldség, a fű, a gyümölcs és a CPTG illóolaj-keverékek saját kombinációját, amely koncentrált adagot biztosít a szervezetnek az optimális működéshez szükséges tápanyagokból. Különösen a citrom és a gyömbér illóolaj kombinációja segítheti az emésztőrendszer megfelelő működését. A benne lévő oldható és oldhatatlan rost tovább segíti az emésztési folyamatot.

A TerraGreens szedése adagonként mindössze 35 kalóriát jelent, így könnyebben támogatja a testsúly-szabályozást. A TerraGreens magas tápanyag-sűrűsége lehetővé teszi, hogy nagyon kevés kalóriából szerezzük be a szükséges tápanyagot – ezáltal könnyebben teljesíthetők a napi kalória-irányelvek. A TerraGreens nagyon alacsony cukor- és nátriumtartalmú, ami tovább támogatja a testsúly-szabályozási célokat.

A vízhez vagy a turmixhoz hozzáadott egyetlen gombóc TerraGreens elegendő ahhoz, hogy olyan táplálékot szerezzünk, amelyet egy napi gyümölcs és zöldség elfogyasztása esetén kapnánk. A TerraGreens a kényelme miatt egyszerű megoldás a megfelelő adag gyümölcs és zöldség megszerzéséhez minden nap.

A TerraGreens természetes, GMO- és gluténmentes, valamint vegánbarát. Azok számára, akik bizonyos élelmiszer-intolerancia vagy érzékenység miatt aggódnak, a TerraGreens az ideális módszer a napi létfontosságú tápanyagok megszerzésére.

A TerraGreens napi bevétele elősegítheti az immunrendszer egészségét, és okos választás lehet az egészséges életmód és a közérzet fenntartására törekvők számára.

1g oldható rost és 2g oldhatatlan rost, valamint a hozzá tartozó zöldség, fű és gyümölcs keverékek révén a TerraGreens támogatja az emésztőrendszer optimális működését.

Egyszerűen tölts egy gombóc TerraGreens-t a vízbe vagy a reggeli turmixba, hogy az alapvető tápanyagok finom napi adagját kapd.

Míg más gyümölcs- és zöldség-kiegészítők tartalmazhatnak megkérdőjelezhető összetevőket, nyugodtak lehetünk, tudván, hogy a TerraGreens biztonságos, egészséges összetevőkből áll.

Hogyan kell bevenni a TerraGreens-t?

Adj hozzá egy adagoló kanál TerraGreens-t vízhez vagy kedvenc italodhoz, és azonnal idd meg. Naponta egyszer.

forrás: t.ly/6MlO

Vélemény, hozzászólás?