A fókuszban a Nők – 11 esszencia nekünk, nőknek

Hogyan vigyázzunk magunkra:

A RÓZSA – javítja a frigiditást és a meddőséget, egészségesen tartja a menstruációs ciklust. Az isteni vagy feltétel nélküli szeretet olaja! A legmagasabb rezgésű olaj a Földön, rezgése: 320 Mhz. Ha gyakran használod ezt rendkívüli olajat, csodálatos dolgok történnek a testben. A szív erőteljes gyógyítója, mely így intenzív kapcsolatot teremt az ember és a határtalan szeretet között.

GERANIUM – hormonális, érzelmi egyensúlyt és a termékenységet segíti. A szeretet és a bizalom olaja. A GERANIUM segít nekünk meggyógyítani a megtört szívet. Az érzelmi őszinteségre ösztönöz azáltal, hogy megkönnyíti az elfojtott gyász és a fájdalom felszínre kerülését. A muskátli megnyugtatja a dühöt és támogatja az érzelmi sebek gyógyulását, segít újra megnyitni a szívet, hogy a szeretet szabadon áramoljon. Támogathatod az egészséges kapcsolatot anyával és apával. Amikor a bizalom a kapcsolatokban elveszett a muskátli ösztönzi az érzelmi őszinteséget, a szeretetet, az elfogadást, a szeretet és a kapcsolatok nyitását.

YLANG YLANG – javítja a libidót. A Belső gyermek olaja is. Az YLANG YLANG segít minket a belső gyermek és a szív őszinte és egyszerű irányába nyitni. Ösztönöz a játékra és újra megmutatja a gyermeki és ártatlan természetet. Segít, hogy hozzáférj a szív bölcsességéhez. Az Ylang Ylang illóolaj erőteljes segítség a múltból való érzelmi traumák feldolgozásához.

CLARY SAGE – javítja az endokrin rendszer működését, egyensúlyozza a hormonális zavarokat. A tisztaság és a látás olaja. A CLARY SAGE (muskotályzsálya) tisztítja elmét és segít nekünk új ötletek és kilátások felé nyitni. A kreativitást támogatja azáltal, hogy növeli a koncentrációt és a vizualizáció képességét és nagyon hasznos a spirituális fejlődésben. Clary Sage bátorságot ad nekünk, hogy lássuk az igazságot. A harmadik szem olaja. Eltávolítja a sötétséget és az illúziókat; segít felfedezni korlátozó hitünket. Jó támogatás lehet a gyógyító folyamat során, amikor hatalmas változásra van szükség. A muskotályzsálya a test központi szerveinek erőt ad.

GRAPEFRUIT – fenntartja a progeszteronszintet a normál értékek között, segíti a mell egészséges ápolását. A testi becsület olaja. A GRAPEFRUIT valódi tiszteletet és megbecsülést tanít meg a testünk számára. Akkor jön a támogatás, amikor elfelejtjük tisztelni a testünk, és segít elkapni az önpusztító mintákat, amelyek irányítanak ebben. A bántalmazás ezen formái vonatkozhatnak a testsúlyra, formájára és megjelenésére, de kiindulhat generációs mintából, amikor valakivel a felmenők között történt testi bántalmazás, vonatkozik testi erőszakra is; ami miatt a nők megszégyenítve érzik magukat. Ezeket a tetteket aztán gyakran a gyűlölet és a megvetés követi, mélyen a pszichéből indulva, ami egyenesen a fizikai testbe vezet minket. Segíthet, ha nem tetszik, hogy hogyan nézünk ki, ha nem vagyunk elégedettek testünkkel. Segít, hogy szeressük és elfogadjuk a fizikai testünket. Segíti a pozitív testkép kialakítását. A grapefruit illóolaj sok diéta és fogyókúrás program része, segíti az egészséges anyagcserét.

JÁZMIN – hozzájárul a méh egészségéhez, javítja a libidót. A szexuális tisztaság és egyensúly olaja. A JÁZMIN az egészséges szexualitást táplálja és segíti a szexuális energiát. A szenvedélyt segíti visszanyerni illetve a szexuális élmények iránti érdeklődést. A jázmin pozitív élményeket ad az intim kapcsolatokban és segíti az egészségtelen szexuális szándék és motiváció tisztítását. Azt kéri, hogy tiszteljük magunkat és másokat.

FENNEL – segít fenntartani az ösztrogén optimális szintjét, hozzájárul a petefészkek egészségéhez.A felelősség olaja. A FENNEL (édeskömény) az alacsony felelősségérzettel rendelkező embereket támogatja. Az ilyen emberek úgy érezhetik, hogy legyőzte, túlterhelte őket az élet felelőssége; alacsony a vágyuk a változtatásra vagy akár nem is hiszik el, hogy javul a helyzet. Az édeskömény visszahozza az élet iránti szenvedélyt, arra ösztönzi a lelket, hogy vállalja a felelősséget a választásáért, arra tanít minket, hogy az élet nem túl nehéz számunkra.

THYME – segít fenntartani a progeszteron optimális szintjét. Az elengedés és a megbocsátás olaja. A THYME (kakukkfű) az érzelmi rendszert erőteljesen tisztítja, segít a régóta elrejtett mély érzések előhívásában. A test és a lélek mély területeit éri el, hogy megoldja az elfojtott problémákat. A Kakukkfű a felszínre hozza azokat a kimondatlan érzelmeket, amelyek a múltban stagnálnak; nagyon segíti a gyűlölet, a harag és a neheztelés érzelmeinek feloldását is. Segít a léleknek kiszabadítani magát minden mérgező érzésből, teljesen megnyitva a szívet.

OREGANO – segít fenntartani a progeszteron optimális szintjét. Az alázat és a függetlenség olaja! Az OREGANO segít megszüntetni az egészségtelen kötődésű kapcsolatokat olyan dolgokhoz, emberekhez és helyzetekhez, amelyek megakadályozzák a növekedésünket és a fejlődésünket. Az Oregánó használatával támogatottnak fogod érezni magad, hogy véget tudj vetni egy mérgező kapcsolatnak vagy hagyj fel egy olyan munkával, amely nem okoz örömet vagy segít megszüntetni egy önpusztító szokást. Az Oregánó illóolaj eltávolítja a blokkokat és megszabadít az egészségtelen kapcsolatoktól. Az oregánó egy erőteljes illóolaj, amely tele van erővel és így intenzíven ad erőt és a stabilitást.

CLARY CALM – Nyugtató hatású a női menstruációs ciklus idején, segít egyensúlyba hozni az érzelmeket. A havi női problémák pl. görcsök, a PMS tüneteinek enyhítésére, segítség a változókor időszaka alatt. A Sebezhetőség keveréke. A CLARY CALM keverék ösztönzi az érzelmi melegséget egy kapcsolatban, stabilizálja az érzelmi egyensúlyhiányt és növeli az érzelmi intimitást. Tökéletes keverék a vajúdás idején, amely erősíti az anya és az újszülött közötti köteléket. A Clary Calm segíti a nőkben az elfogadást az anyjukkal szemben és segít, hogy az anyai ösztönt előhívják magukban.

WHISPER – stabilizálja az érzelmeket és segít az endokrin rendszernek. Hormonális egyensúly, alacsony libidó, düh, alacsony önbizalom, letargia elleni parfüm. A nőiesség keveréke! A SUTTOGÓ! A WHISPER nőknek készült összetett és változatos keverék, amely kombinálja mindegyik összetevő kémiáját az egyedi személyes illatért. Mindegyik esszenciális olaj a keverékben önmagában csalogató illatú, de amikor kombináljuk őket, ezek az olajok egy másfajta illatot produkálnak, ami a viselőjét és a mellette elhaladót is megragadja. Az illóolajok keveréke összefonódik a használójának egyéni, személyes illatával, és kiemeli, fokozza azt. Alkalmazható parfümként. Meleg, pézsmaillatával csábítja az érzékeket és fokozza az elmét. A Whisper tehát suttog nekünk: – Szép vagy!- Rendben vagy! – Egy csoda vagy, a sok csoda közt is! – Nő vagy! – Csupa-csupa puhaság vagy! – Ragyogj! – Cselekedj! – Szeress! Ilyesmiket ? A nőiesség keveréke támogat minket, hogy gyógyítsuk a kapcsolatunkat anyai, nagyanyai oldallal vagy más nőkkel. Segít, hogy újra kapcsolatba lépjünk az anyával, anyai oldallal, amikor ott valamilyen trauma keletkezett, akár elválás vagy veszteség érte vagy bántalmazás történt vele kapcsolatban. Segít, hogy megoldjuk a problémákat a nőiesség és a szexualitás terén. Ha valaki elutasította a nőies energiát, ez a keverék arra hívja fel, hogy gyógyítsa meg a sebeit, és találja meg az egyensúlyt a nőies oldallal. Tartalmaz rózsa, jázmin, bergamot, fahéj, cistus, vetiver, ylang ylang, kakaó, vanília, szantálfa és pacsuli illóolajokat.

Vélemény, hozzászólás?