Álmatlanság? Alvászavar?
Van megoldás!
dōTERRA Pihentető ComboPack (limitált mennyiségben)

Amint a vásárlás lehetősége elérhetővé válik, a rendszer emailben küld értesítést és egy kattintható linket ahol be tudja fejezni a rendelési folyamatot. A kiemelkedően nagy érdeklődésre való tekintettel rendelés előjegyző rendszert vezettünk be! Megértésüket és türelmüket köszönjük.

211

rendelés előjegyzés történt

A doTERRA Serenity az illóolajok békés keveréke, amely támogatja a pihentető alvást. Csillapítja a nap gondjait, hogy te és a családod nyugodt éjszakai pihenésben részesüljetek.

A doTERRA Serenity célja a relaxáció és a helyreállító alvás támogatása. Ez a legkelendőbb keverék ötvözi a fa, virág és gyógynövény illóolajokat, amelyek híresek arról, hogy képesek csillapítani a feszültséget és elősegíteni a jó éjszakai pihenést.

Kilenc kulcsösszetevő hozzájárul a keverék pihentető tulajdonságaihoz.
 
A Ylang Ylang illóolajat a Fülöp-szigeteken desztillálják az őshonos trópusi fa illatos, lelógó virágaiból. Az ylang ylang egészségügyi előnyeinek kutatása a huszadik század elején kezdődött, amikor a francia vegyészek észrevették az olajok nyugtató tulajdonságait.
 
A római kamilla érzelmileg megnyugtató olaj. Tiszteletben tartják a test és az elme nyugtatására, ellazítására és elcsendesítésére.
 
A levendula friss, virágos aromáját az ókor óta használják a feszültség eloszlatására és a szorongó érzések enyhítésére.
 
A Vetiver illóolaj gazdag, földes illata az egyik legmegalapozóbb illóolaj.
 
A Ho Wood illóolaj nyugtató a magas linalool koncentrációnak köszönhetően.
 
A hawaii szantálfa illóolaj fás, földes és pihentető.
 
A majoránna érzelmileg megnyugtató.
 
A Cedarwood (Belső fogyasztásra nem ajánlott ezért a belsőleg fogyasztható Serenity lágyzselatinkapszula nem tartalmazza) magas Cedrol-tartalommal rendelkezik, amelyet alaposan megvizsgáltak az idegek megnyugtató képessége miatt.
 
A vanília abszolút csillapítja az aggodalmat, és ösztönzi a szeretet és a kapcsolat érzését.
 
Ezek az olajok együttesen egy rendkívül pihentető keveréket hoznak létre, amely tökéletesen kiegészíti lefekvésünket.
  • A Serenity egyedülálló összetétele segít a pihenésben és az ellazulásban.
  • Felfokozott érzelmi állapotban hozzájárul az érzelmek csillapításához és az érzékek megnyugtatásához.
  • Külsőleg történő alkalmazás esetén a Serenity esszenciális keverék hatása azonnal érezhető.
  • Hozzájárul a pihentető és ellazító légkör megteremtéséhez, ezért ideális választás lefekvés előtti használatra.
János Ibolya
János Ibolya@janosibolya
Read More
Mindig is az egyik kedvencem volt a Serenity esszenciális olaj, amit lefekvéskor talpamra kentem, majd jó mélyeket belélegezve használtam. ☝️Most először, alvás előtt kb 1 órával bevettem kettőt a Serenity lágyzselatin kapszulájából. Úgy aludtam, mint még soha, egyszer ébredtem fel, (az eddigi 3-4 helyett) és a reggeli ébresztő előtt 15 perccel magamtól keltem. Éjjel, amikor kimentem a mosdóba, olyan érzés volt, mintha alvajáróként mentem volna, teljes kábulatban. Zseniális "cucc", próbáljátok ki!
Smallu71
Smallu71@amazon_costumer_smallu71
Read More
Korábban extrém pszichofiziológiai álmatlanságban szenvedtem. Az orvosom nagyon nagy adag gabapentint kapott, hogy segítsen aludni éjszaka. Ez nagyszerűen működött, de volt néhány negatív mellékhatása a gyógyszernek. Elkezdtem bevenni két doTerra Serenity tablettát minden este, és teljesen le tudtam választani a gabapentinről. Ebből még be kell vennem 2-t éjszakánként (egyből biztosan nem kapom meg a szükséges maradékot), de úgy alszom, mint egy baba! Inkább valami természeteset szedek, mint valami gyógyszert.
H. Calm
H. Calm@amazon_costumer_hcalm
Read More
Úgy tűnik, ez segít jobban kipihennem magam éjszaka – elég ahhoz, hogy ismételten vásároljak. Nagyra értékelem, hogy nincs benne melatonin, mert rémálmokat okoz.
Süveges Mária
Süveges Mária@suvegesmaria
Read More
Vettem egy okosórát, ami szerintem sokkal okosabb, mint én, és kimutatta, hogy az alvás minősége nem megfelelő, mert a mélyalvás és felületes alvás aránya nem jó. 30-70 % volt. Először levendula, rozmaring keveréket tettem a diffúzorba, de számottevő javulás nem történt. Aztán jött a római kamilla, az sem hozott változást. Akkor már annyira rápörögtem erre a témára, hogy rendeltem Serenity olajat és este azt tettem a diffúzorba. Másnap reggel nem hittem a szememnek. 50-50 % lett az arány. És minden nap ehhez hasonló eredményt mutatott. Most elfogyott kb. 1 hete a Serenity, az arány visszaesett 35-65 %-ra. Úgyhogy a következő rendelésemben biztosan lesz Serenity olaj. Ja... mondtam én, hogy okosabb, mint én.
Korompai Ágnes
Korompai Ágnes@korompaiagnes
Read More
2 éves kislányom rettenetes alvó... sosem volt még átaludt éjszaka, és 4 hónapja mióta az öccse megszületett minden éjjel sírva kel néha órákig tart újra aludni és kimegy a szobából, csak apja tudja megnyugtatni, vele hajlandó elaludni. Este az altatás is megint horror volt, már mindketten a határainkat elértük. Lezuhanyoztam majd balance a tenyeremre és serenity a talpamra... behivtam utána kislányomat is... végigszagolta az olajokat... a citromfu megtetszett neki...kezébe adtam a citromfű touchot(mi kevertük)... és közben 1 csepp serenityvel az ő talpát is bekentem... Szó nélkül bejött a szobába, citromfuvel magának kente a talpát kezét hasát ezután még... majd nem egész 5 perc alatt álomba szenderült és bár megebredt de reggelig önállóan a saját ágyában aludt
Zsuzsanna Bokrossy
Zsuzsanna Bokrossy@zsuzsannabokrossy
Read More
Saját tapasztalat.: Amióta megszületett a kisebbik fiam (10 éves), minden éjjel többször felébredtem, forgolódtam, járt az "agyam", nem tudtam visszaaludni. Mióta a Serenity-t használom, ha felébredek éjszaka, bekenem magam (bekenem az orrom alatt, fülem mögött) és vissza tudok aludni. Az elején és néha időszakosan használni szoktam a kapszuláját is:-)
Ambyr
Ambyr@amazon_costumer_ambyr
Read More
Amióta az eszemet tudom, alvászavaraim voltak. Általában minden este egy-két órába telik, mire elalszok. Kipróbáltam olyan dolgokat, mint a melatonin, aznap egyáltalán nem volt koffein, lefekvés előtti jóga, levendulaolaj a diffúzorban... egyszerűen nem működik. A lányom, akinek szintén álmatlansága van, ezeket javasolta. Mióta ezeket kézbesítették, aludtam! Körülbelül 10 percbe telik, amíg elalszok, miután lefeküdtem, ami csodálatos! Ritkán állítom, hogy ezek a termékek tökéletesen működnek, de ez tényleg igen! A legjobb az egészben, hogy másnap reggel nem érzem a maradék hatását. Másokkal az AM szunyókálás érzése támadt... mintha ködben sétálnék. Ezzel kipihenten és energikusan ébredek. Nem tudnám ezeket magasabbra ajánlani! Teljesen megéri megvenni őket!
Zsuzsa Mocsonokydr
Zsuzsa Mocsonokydr@zsuzsamocsonokydr
Read More
Friss tapasztalat ! Köszönhetően az időjárás kilengéseinek ( délután,1 órán belül kb 5 fok melegedés 🙃 ) fejfájás--feszültség-rossz közérzet. Vérnyomás 160/94 😟 Bekentem magam serenity -vel pulzusponton és a nyakamon, és bevettem 2 csepp levendulát kapszulában . 1/2 óra múlva már sokkal jobb volt --fejfájás elmúlt. ! Vérnyomás 144/83. 🌈😀❤️
JMK
JMK@amazon_costumer_jmk
Read More
Évek óta álmatlanságom van. Ezek nem oldották meg teljesen, de kb. 3 óra megszakítás nélküli alvást biztosítanak. Ha azonban kialvatlanságom fellép, például utazás után, vagy ha egész éjjel dolgozom, akkor ezek nem túl hatékonyak. Ennek ellenére még mindig használom őket.
Katilac
Katilac@amazon_costumer_katilac
Read More
Az elmúlt 2 évben alvászavarom volt. Felébredek az éjszaka közepén és nem tudok visszaaludni legalább 2 óráig! Melatonint használtam, ami segít gyorsan elaludni, de másnap nyűgösen ébredek. Ezek a serenity zselék nem késztetnek gyorsabban elaludni, de abszolút elaludnak! Hihetetlen, mennyivel pihentebbnek érzem magam reggelente. Még a fittségem is óriási különbséget mutat az alvásminőségemben. Csak 1 puha gélt szedek, nekem ennyi kell. Próbáld ki ezeket!!!
Previous
Next