NYUGTATÓ KEVERÉK - ADAPTIV® TOUCH - ROLL ON - DOTERRA 10ML

14.644 Ft

Könnyed alkalmazkodás

Az élet tele van a legkülönbözőbb váratlan változásokkal és kihívásokkal. Az Adaptiv Touchot kifejezetten úgy állították össze, hogy segítsen Önnek könnyen és magabiztosan alkalmazkodni ezekhez a változásokhoz. Első nap az új munkahelyen? Komoly vizsga közeleg? Kedvezőbb kilátásokra vágyik? Az Adaptiv Touch segíthet.

Elsődleges előnyök:

– A bőrön alkalmazva segít a hangulat javításában.

– Nyugtatja a bőrt.

– Nyugtató, pihentető aromájú.

Cikkszám: 60210381

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

NYUGTATÓ KEVERÉK - ADAPTIV® TOUCH - ROLL ON

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

Amikor szükségét érzi, hogy a nyugalomra egy kicsit rásegítsen, az Adaptiv Touch a megoldás. Tartsa kéznél az Adaptiv Touch-ot, hogy új környezetben vagy helyzetekben segítsen Önnek lecsillapodni. A CPTG esszenciális olajok a frakcionált kókuszolajjal keveredve hozzák létre ezt a nyugtató és felemelő keveréket. A levendula megnyugtat, míg a vadnarancs felemelő hatást fejt ki. Akár fáradtnak és kialvatlannak, akár határozatlannak és ingerlékenynek érzi magát, az Adaptiv Touchot használva segíthet testének és lelkének is egyensúlyban maradni. Az egymást erősítő hatás érdekében használja az Adaptiv Touch-ot az Adaptivval együtt.

Összetevők: Citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj, Lavandula angustifolia (levendula) olaja, Copaifera coriacea/langsdorffii/officinalis/reticulata gyantájából kivont olaj, Mentha spicata virágából/leveléből/szárából kivont olaj, Michelia alba virágából kivont olaj, Rosmarinus officinalis (rozmaring) leveléből/szárából kivont olaj, Citrus aurantium amara (keserű narancs) virágából kivont olaj, Liquidambar acalycina/formosana gyantájából kivont olaj, limonén*, linalol*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Tartsa ezt a praktikus golyós kiszerelést a táskájában vagy gyermeke hátizsákjában, hogy útközben használhassák!

– Használja egy nyugtató masszázshoz.

– Reggelente vigyen fel belőle a talpára az összeszedett és nyugodt lelkiállapotért.

– Vigye fel a tenyerére vagy a csuklójára, és dörzsölje össze; a nap során igény szerint ismételje meg.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A felvitelt követően legalább 12 órán át kerülje a napfényt és az UV-sugárzást.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu