ANCHOR JÓGA MEGSZILÁRDÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK - DOTERRA 5ML

14.034 Ft

Horgonyozzon le!

Manapság könnyebben megesik, hogy gyökértelennek és bizonytalannak érezzük magunkat, mint valaha. Néha azonban pár egyszerű jógagyakorlatnál és némi esszenciális olajnál nem is kell több, hogy megleljük az egyensúlyt. Legközelebb, amikor egy kis bátorságra és kiteljesedésre vágyik, használja a doTERRA Anchor keveréket, hogy segítsen egy olyan stabil kapaszkodót találnia, ahonnan könnyebben továbblép.

Elsődleges előnyök:

– Jógázás közben végig táplálja a kiteljesedés és a bátorság érzését.

– Hozzájárul egy olyan szilárd alap megteremtéséhez, ahonnan már könnyű lesz továbblépni.

– Segít a használójának kapcsolatot teremteni és bizalmat táplálni mind önmaga, mind a környezete irányába.

– A legjobb hatás érdekében használja a dōTERRA Jóga kollekció többi olajával együtt.

Cikkszám: 60205607

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

ANCHOR JÓGA MEGSZILÁRDÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A dōTERRA Anchor Megszilárdító keverék megingathatatlan önbizalmat ad, aminek köszönhetően nyugalmat árasztó határozottsággal közelíthet a jógagyakorlatokhoz és az életéhez egyaránt. A frakcionált kókuszolajos bázishoz adott levendula, vörös cédrus, szantálfa, fahéj, tömjén, fekete bors és pacsuli esszenciális olajokból készülő keverék támogatja az önmagához való kapcsolódást, a közösségtudatát, az érzelmi harmóniáját és a belső bölcsességét. A dōTERRA Anchor aromájához tökéletesen illő jógapózok az ülő meditáló póz, a csavart ülés és a Bhu Mudra (egyik kéz a szíven, a másik a Földön).

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Lavandula angustifolia (levendula) olaja, Juniperus Virginiana fából kivont olaj, Boswellia carterii olaj, Cinnamomum Zeylanicum kérgéből kivont olaj, Santalum album (szantálfa) olaja, Piper nigrum (bors) termésének olaja, Pogostemon cablin olaja, fahéjaldehid*, eugenol*, limonén*, linalol*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Vigyen fel belőle a bokára, a gerinc alsó szakaszára és a talpra a kiteljesedés és a bátorság érzése érdekében.

– Használhatja jógagyakorlatokhoz vagy a nap bármely szakában.

– Az Anchor aromájához tökéletesen illő jógapózok az ülő meditáló póz, a csavart ülés és a Bhu Mudra (egyik kéz a szíven, a másik a Földön).

– Alkalmazza az Anchor keveréket és a teljes dōTERRA Jóga kollekciót, hogy növelje jógagyakorlatai hatékonyságát, és nagyobb összhangban élje meg a mindennapokat.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu