ARISE JÓGA MEGVILÁGOSÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK - DOTERRA 5ML

13.422 Ft

Váltsa valóra álmait!

Amikor álmaink megvalósításán dolgozunk, mindig jól jön egy kis segítség. Céljaink elérésén ügyködve ugyanis gyakran ütközünk kihívásokba, és veszítünk a kezdeti lelkesedésünkből. A pozitív megerősítések napi szintű gyakorlásával, hangulatjavító jógapózokkal és üdítő aromákkal azonban leküzdhetjük ezeket az akadályokat. A keverék aromája erősíti a stabilitás és a szabadság érzését, növeli a test állóképességét, valamint bátorsággal és örömmel tölti meg a szívet.

Elsődleges előnyök:

– Külsőleg alkalmazva a hatékony jógagyakorlatok ideális kiegészítője, mivel segít, hogy kitárjuk az elménket, és fokozza a jógaélményt.

– Vigye fel a bőrre, hogy előhívja vele a jókedv, a tisztánlátás és a bátorság érzését.

– A legjobb hatás érdekében használja a dōTERRA Jóga kollekció többi olajával együtt.

Cikkszám: 60205608

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

ARISE JÓGA MEGVILÁGOSÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

Dolgozzon örömmel és bátran az Ön előtt álló célok elérésén. Ez a frissítő és megvilágosító esszenciálisolaj-keverék tökéletes inspirációul szolgál, hogy nagyra törő célokat tűzzön ki, és keményen dolgozzon az elérésükért. A dōTERRA frakcionált kókuszolajos bázishoz adott grépfrút, citrom, illatcserje, orvosi citromfű és szibériai fenyő esszenciális olajokból készülő Megvilágosító keveréke inspirációul szolgál, hogy igyekezzünk a lehető legtöbbet kihozni magunkból. Élvezze a dōTERRA Arise kínálta előnyöket, miközben teljesítményét újabb szintre igyekszik emelni.

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Citrus limon (citrom) héjából kivont olaj, Citrus paradisi (grépfrút) héjából kivont olaj, Abies Sibirica olaja, Osmanthus Fragrans virágkivonat, Melissa officinalis leveléből kivont olaj, citrál*, limonén*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Alkalmazza az Arise keveréket a következő jógapózok gyakorlása közben: álló póz, nyújtás oldalra felemelt karokkal és félhold.

– Alkalmazza az Arise keveréket és a teljes dōTERRA Jóga kollekciót, hogy növelje jógagyakorlatai hatékonyságát.

– Vigyen fel belőle a halántékra, a csuklókra és a nyakra a felhőtlen jókedvért.

– Élvezze az Arise kínálta aromatikus előnyöket, miközben teljesítményét újabb szintre igyekszik emelni.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A felvitelt követően legalább 12 órán át kerülje a napfényt és az UV-sugárzást.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu