BRAVE™ BÁTORÍTÓ GYERMEK ILLÓOLAJ-KEVERÉK - DOTERRA 10ML

15.254 Ft

Brave™ gyermekeknek

Üdítő, meleg aromájának köszönhetően a Brave a tökéletes keverék arra, hogy élénkítse és bátorítsa gyermekét. Legyen akár egy zongorakoncertről, akár egy fontos vizsgáról vagy valamilyen változásról szó, egy kis Brave keveréket kenve a talpára és a kézfejeire bátorságot és önbizalmat csepegtethet a lelkébe olyan napokon, amikor jól jön neki egy kis extra mersz.

Elsődleges előnyök:

– A Brave keveréket frakcionált kókuszolajjal kombinált vadnarancs, amirisz, illatcserje és fahéj esszenciális olajok alkotják.

– Külsőleg alkalmazva meleg, pikáns aromájával az érzékek élénkítését célozza az önbizalom, a bátorság és a magunkba vetett hit növeléséért.

– Összetételét az alkalmanként fellépő nyugtalanság kezelésének támogatására alkották meg, így a praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően használója akkor meríthet belőle bátorságot, amikor éppen szüksége van rá.

Cikkszám: 60208232

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

BRAVE™ BÁTORÍTÓ GYERMEK ILLÓOLAJ-KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

Párosítsa a Brave Bátorító keveréket a pozitív megerősítések gyakorlatával, és kezdje minden napját határozottan és magabiztosan. Üdítő, meleg aromájának köszönhetően a Brave a tökéletes keverék arra, hogy felélénküljön, és bátorságot merítsen, amikor gyámoltalannak érzi magát. Élete nagyobb (vagy éppen kisebb) horderejű pillanatainak megélése előtt vigyen fel belőle egy keveset a talpára és a kézfejére, hogy bátorságot és pozitivitást merítsen belőle feltöltődve az érzéssel, hogy bármire képes.

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Citrus Aurantium Dulcis (narancs) héjából kivont olaj, Amyris balsamifera kérgéből kivont olaj, Osmanthus Fragrans virágkivonat, Cinnamomum Zeylanicum kérgéből kivont olaj, limonén*, geraniol*, linalol*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Kenjen belőle a csuklójára a bátorság és az önbizalom érzésének erősítéséért.

– Alkalmazza a Brave keveréket, hogy egész napon át megőrizze a nyugalmát.

– Kezdje a napját azzal, hogy Brave keveréket visz fel a talpára a pozitív hozzáállás fokozása érdekében.

– Alkalmazza a Brave keveréket új vagy a megszokottól eltérő élethelyzetekben, vagy egyszerűen a napja indításához, hogy növelje vele bátorságát és önbizalmát.

– Tartson egy üveg Brave keveréket a táskájában is, hogy könnyen és kényelmesen alkalmazni tudja, amikor csak pozitív érzelmeket szeretne kiváltani.

Figyelmeztetés: 3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu