CALMER™ NYUGTATÓ GYERMEK ILLÓOLAJ-KEVERÉK - DOTERRA 10ML

13.422 Ft

Calmer™ gyermekeknek

Az egészséges alvási szokásokat és az érzelemkezelési készségeket fontos még gyermekkorban elsajátítani. A levendula, kananga, buddhafa és római kamilla esszenciális olajokból készülő doTERRA Calmer Pihentető keverék a legismertebb és legtöbbet tanulmányozott nyugtató hatású esszenciális olajok erejét egyesíti magában. Alkalmazza gyermeke talpán vagy a csuklója belső oldalán, hogy segítsen neki az alváshoz szükséges ellazulásban.

Elsődleges előnyök:

– Nyugtató, pihentető érzéssel árasztja el a test minden pontját, és meghitt légkört teremt.

– Segít ellazulni lefekvés előtt, valamint ideális légkört és pozitív kedélyállapotot teremteni a pihenéshez.

– Olyan nyugtató hatású esszenciális olajokból áll, mint a levendula, a kananga, a buddhafa és a római kamilla, bázisként pedig frakcionált kókuszolajat is tartalmaz.

Cikkszám: 60208288

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

CALMER™ NYUGTATÓ GYERMEK ILLÓOLAJ-KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A gyermekeknek készült dōTERRA Kids Collection csomagban is megtalálható Calmer Pihentető keverék békés légkört teremt, és segít a nyugovóra térést stresszmentes, kellemes élménnyé varázsolni. A Calmer a levendula, a kananga, a buddhafa és a római kamilla esszenciális olajok nyugtató tulajdonságait a frakcionált kókuszolaj bőrhidratáló előnyeivel elegyíti, méghozzá egy praktikus és biztonságos felviteli formában, aminek köszönhetően kiválóan beépíthető a lefekvéshez való esti készülődésbe. Amikor eljön a frissítő pihenés ideje, kenjen belőle magára, lélegezze be, és relaxáljon.

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Lavandula angustifolia (levendula) virágából/leveléből/szárából kivont olaj, Cananga odorata virágából kivont olaj, Eremophila mitchellii törzséből kivont olaj, Anthemis Nobilis virágából/leveléből/szárából kivont olaj, Linalol,* benzyl-benzoát*,

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Kenjen belőle magára, hogy nyugodt, békés hangulatba kerüljön.

– Alkalmazza a Calmer keveréket, hogy egész napon át megőrizze a nyugalmát.

– A nap végén kenjen belőle gyermeke csuklójára, hogy segítsen neki lecsillapodni és ellazulni.

– Alkalmazza gyermekén, amikor elérkezik az esti kikapcsolódás ideje, hogy kellemes élménnyé tegye számára az alváshoz való készülődést.

– Tartson egy üveg Calmer keveréket a táskájában is, hogy könnyen és kényelmesen alkalmazni tudja, amikor csak vissza szeretné nyerni érzelmi egyensúlyát.

Figyelmeztetés: 3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu