CHEER® KEDÉLY JAVÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK - DOTERRA 5ML

17.086 Ft

Induljon derűsen a nap

A Cheer esszenciálisolaj-keverék bármikor készen áll, hogy jókedvre derítse és felvillanyozza. Próbálja ki, és párologtassa a Cheer keveréket a reggeli jógázás, a reggeli tea elfogyasztása vagy újságolvasás közben, hogy segíthessen optimizmussal indítani a napját.

Elsődleges előnyök:

– Külsőleg alkalmazva a Cheer aromája optimizmussal tudja eltölteni, ami a hangulatára is élénkítő hatással lesz.

– Masszázshoz használva életteli vidámsággal és pozitivitással tölti fel.

– A Cheer keveréket citrusos és fűszeres esszenciális olajok alkotják, amelyek mind hozzájárulnak melegséget árasztó, magával ragadó jellegéhez.

Cikkszám: 60203812

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

CHEER® KEDÉLY JAVÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

Akárcsak egy kellemesen melengető napsugártól, a Cheer Hangulatemelő keveréktől is egy nagy adag pozitivitásra számíthat. Amikor éppen híján van a jókedvnek és az optimizmusnak, a Cheer keverék készen áll, hogy felderítse, és felélénkítse a hangulatát. A citrusos és fűszeres esszenciális olajok napsütést idéző, üde aromája bármikor jókedvre deríti a nap folyamán.

Összetevők: Citrus Aurantium Dulcis (narancs) héjából kivont olaj, Eugenia Caryophyllus (szegfűszeg) bimbójából kivont olaj, Illicium verum (ánizs) terméséből/magjából kivont olaj, Backhousia citriodora leveléből kivont olaj, Myristica Fragrans (szerecsendió) magjából kivont olaj, Vanilla Planifolia termésének kivonata, Zingiber officinale (gyömbér) gyökeréből kivont olaj, Cinnamomum Zeylanicum kérgéből kivont olaj, Geranium macrorrhizum virágából/leveléből/szárából kivont olaj, benzyl-benzoát*, fahéjaldehid*, fahéjalkohol*, citrál*, citronellol*, eugenol*, farnezol*, geraniol*, izoeugenol*, limonén*, linalol*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Alkalmazza a Cheer keveréket az AromaTouch kézi technikához

– Használja reggelente, hogy optimizmussal és vidámsággal töltse el.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A felvitelt követő 12 órán át kerülje az UV-sugárzást.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu