CHEER® KEDÉLY JAVÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK - ROLL ON - DOTERRA 10ML

12.200 Ft

Induljon derűsen a nap

A doTERRA Cheer Touch esszenciálisolaj-keverék bármikor készen áll, hogy jókedvre derítse és felvillanyozza. Próbálja ki, és használja a doTERRA Cheer Touch keveréket a reggeli jógázás, a reggeli tea elfogyasztása vagy újságolvasás közben, hogy segíthessen optimizmussal indítani a napját.

Elsődleges előnyök:

– A dōTERRA Cheer keveréktől megszokott jótékony hatások praktikus golyós kiszerelésben.

– Külsőleg alkalmazva a Cheer aromája optimizmussal tudja eltölteni, ami a hangulatára is élénkítő hatással lesz.

– Masszázshoz használva életteli vidámsággal és pozitivitással tölti fel.

– A Cheer keveréket citrusos és fűszeres esszenciális olajok alkotják, amelyek mind hozzájárulnak melegséget árasztó, magával ragadó jellegéhez.

Cikkszám: 60204686

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

CHEER® KEDÉLY JAVÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK - ROLL ON

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

Akárcsak egy kellemesen melengető napsugártól, a Cheer Touch Hangulatemelő keveréktől is egy nagy adag pozitivitásra számíthat. Amikor éppen híján van a jókedvnek és az optimizmusnak, a Cheer keverék készen áll, hogy felderítse, és felélénkítse a hangulatát. A citrusos és fűszeres esszenciális olajok napsütést idéző, üde aromája bármikor jókedvre deríti a nap folyamán.

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Citrus Aurantium Dulcis (narancs) héjából kivont olaj, Eugenia Caryophyllus (szegfűszeg) bimbójából kivont olaj, Illicium verum (ánizs) leveléből kivont olaj, Backhousia citriodora leveléből kivont olaj, Myristica Fragrans (szerecsendió) magjából kivont olaj, Zingiber officinale (gyömbér) gyökeréből kivont olaj, Cinnamomum Zeylanicum kérgéből kivont olaj, Vanilla Planifolia termésének kivonata, Geranium macrorrhizum virágából/leveléből/szárából kivont olaj, limonén*, eugenol*, linalol*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Alkalmazza a Cheer keveréket az AromaTouch kézi technikához.

– Használja reggelente, hogy optimizmussal és vidámsággal töltse el.

– A téli időszakban kenjen belőle magára és lélegezze be többször is a nap folyamán, hogy hangulatemelő aromája kifejthesse hatását.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő legalább 12 órán át kerülje a napfényt vagy UV-sugárzást.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu