DEEP BLUE® ENYHÍTŐ ILLÓOLAJ KEVERÉK - DOTERRA 5ML

21.973 Ft

A sportoló legjobb barátja

A sportolók és a testmozgás szerelmesei által széles körben alkalmazott doTERRA Deep Blue a sportolás utáni masszázs kedvelt kiegészítője. A megerőltető testmozgás után külsőleg alkalmazott Deep Blue az izmok hűsítése és nyugtatása közben lecsillapítja és ellazítja a testet. Az enyhítő, szabadalmazott keveréket egyszerűen felviheti bőrére akár közvetlenül, vagy érzékeny bőr esetén a doTERRA Frakcionált kókuszolajjal hígított formában.

Elsődleges előnyök:

– Ez a CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajokból alkotott enyhítő keverék segít a feszültség oldásában.

– A Deep Blue nyugtató hatásával enyhíti az ízületek terheltségérzetét és hűsíti az izmokat.

– A bőrön alkalmazva hűsítő érzést kelt a nyugtató hatás célzott kifejtése érdekében.

– Élvezze ki enyhítő hatását egy hosszú nap végén a nyugtató masszázs részeként!

Cikkszám: 60204652

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

DEEP BLUE® ENYHÍTŐ ILLÓOLAJ KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A Deep Blue Enyhítő keverék nyolc olyan esszenciális olaj erejét ötvözi, amelyek az ízületekre és az izmokra gyakorolt nyugtató, hűsítő hatásukról ismertek. Együttes erejükkel a kúszó fajdbogyó és a borsmenta kifejezetten enyhítő hatást gyakorol, különösen intenzív testmozgás után. Ezek az esszenciális olajok kellemesen nyugtató hatást fejtenek ki a hátra, a lábszárra és a lábfejekre.

Összetevők: Gaultheria Procumbens (kúszó fajdbogyó) leveléből kivont olaj, Cinnamomum Camphora (kámfor) kérgéből kivont olaj, Mentha piperita (borsmenta) olaj, Cananga odorata virágából kivont olaj, Helichrysum Italicum virágából kivont olaj, Tanacetum Annuum virágából kivont olaj, Chamomilla Recutita (kamilla) virágából kivont olaj, Osmanthus Fragrans virágkivonat, benzyl-benzoát*, benzil-szalicilát*, eugenol*, farnezol*, geraniol*, limonén*, linalol*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Használja a Deep Blue keveréket masszázshoz, és élvezze enyhítő, hűsítő tulajdonságait.

– Frakcionált kókuszolajjal hígítva masszírozza a Deep Blue keveréket gyermeke lábaiba.

– Alkalmazza a lábfején és a térdén, testmozgás előtt és után is, az élénkítő és hűsítő hatásért.

– A számítógép előtt töltött hosszú órák után dörzsöljön a Deep Blue esszenciálisolaj-keverékből az ujjaiba, a csuklójába, a vállaiba és a nyakába.

– Egy-egy hosszabb futótáv teljesítését követően hígítson fel frakcionált kókuszolajban néhány csepp Deep Blue Enyhítő keveréket, és masszírozza be az igénybe vett területekbe.

– Masszírozza a deréktájéki területekbe egy hosszú nap végén.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu