DOTERRA - ATHLETE'S KIT - SPORTOLÓK CSOMAGJA

51.895 Ft

5 ml-es doTERRA Air™, doTERRA On Guard™, levendula, teafa és borsmenta, valamint egy 120 ml-es tubus Deep Blue™ enyhítő krém egy kompakt, újrahasználható cipzáras táskában.

Cikkszám: 20980001

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

ATHLETE'S KIT - SPORTOLÓK CSOMAGJA

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Belső alkalmazás - vízben feloldva

A doTERRA Sportolók csomagja az egészséges életmód tökéletes kiegészítőjeként támogatást nyújt a sporttevékenységek során, emellett ellensúlyozza az edzés testet kimerítő hatásait.

Akár versenyarénákban, akár a helyi edzőteremben végezzük, a testmozgás az egészség sarkalatos eleme. Bárki, aki valaha sportcipőt húzott, megmondhatja, hogy a sporttevékenységek kimerítik a testet, és fájdalmakat okozhatnak. A doTERRA Sportolók csomagja megalkotásakor a sportolók igényeit tartottuk szem előtt, és a versenyzőktől kezdve az egészségtudatos emberekig mindenki számára tökéletes az egészséges életmód támogatásához.

Összetétel:

doTERRA Air™,

Szívja magába a doTERRA Air jótékony hatásait! Ez a mentás, élénkítő keverék belégzéskor nyugtató, csillapító hatást fejt ki. Az Air keveréket olyan olajok elegye gazdagítja, amelyek felüdítik és felpezsdítik a testet, miközben tiszta légutak és könnyed lélegzés érzetét biztosítják.

Elsődleges előnyök:

– Párologtatással frissítő, élénkítő aromát áraszt.

– Megnyugtatja az érzékeket.

– Hozzájárul a szabad légutak érzetéhez és a könnyed légzéshez.

– Az optimális hatás érdekében használja a többi doTERRA Air termékkel együtt.

dōTERRA On Guard® 

A doTERRA egyik legnépszerűbb keverékének, a doTERRA On Guardnak minden háztartásban ott a helye, hiszen elképesztő jótékony tulajdonságokat kínál. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk a doTERRA On Guard keveréket belsőleg, azzal nagyban hozzájárulunk immunrendszerünk természetes működésének erősítéséhez. Az On Guard sajátos aromájával illatos, természetes és hatásos alternatívát kínál egészségünk megőrzésére. Emellett pedig finom (és tápláló) ízhatást kölcsönözhetünk vele forró italoknak vagy akár desszerteknek is!

Elsődleges előnyök:

– Aromája energizáló és felemelő hatású.

– Meleg, citrusos és fűszeres ízt kölcsönözhetünk vele forró italoknak és desszerteknek.

– Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk a doTERRA On Guard keveréket belsőleg, azzal nagyban hozzájárulunk immunrendszerünk természetes működésének erősítéséhez.

– Az On Guard természetes és hatásos alternatívát kínál egészségünk megőrzésére.

Levendula illóolajat (5 ml)

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjen.

Elsődleges előnyök:

– Jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért.

– Hatékonyan képes csillapítani és enyhíteni az alkalmanként előforduló bőrirritációkat.

– Az ősi kultúrákban nagy tiszteletet kivívott és gyakran használt levendulaolaj népszerűsége kozmetikai használati módjai és jótékony aromás hatásai miatt napjainkban is töretlenül nő.

– A levendula esszenciális olaj nyugtató tulajdonságai segítenek a kedélyállapot javításában, és köztudottan hozzájárulnak a pihentető légkör megteremtéséhez.

Teafa illóolaj (5 ml)

A gyakran „melaleuca” néven is emlegetett teafa esszenciális olaj több mint 92 különböző vegyületből áll, és végtelen sok alkalmazási módot kínál. Az ausztrál őslakosok évszázadokon át használták a teafa levelét. Péppé zúzták, és közvetlenül a bőrön alkalmazták hűsítő hatásáért. A teafaolaj legszélesebb körben tisztító, fertőtlenítő tulajdonságairól híres. Használatával mind a körmök, mind a bőr tisztább és ápoltabb lesz, valamint az egészséges arcbőr megőrzéséhez is hozzájárul. A teafa esszenciális olajat gyakran használják alkalmanként előforduló bőrirritációk enyhítésére és a bőr megnyugtatására.

Elsődleges előnyök:

– Tisztító, fiatalító hatásaival köztudottan revitalizáló felfrissülést biztosít a bőr számára.

– A teafa esszenciális olaj olyan jótékony tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőrhibák megjelenésének csökkentésében.

– Erősítő és fiatalító hatással van a hajra, a bőrre és a körmökre.

– A teafa esszenciális olaj hozzájárul a levegő tisztításához és felfrissítéséhez, miközben elűzi a kellemetlen szagokat.

Borsmenta illóolaj (5 ml)

Töretlenül a doTERRA egyik legnépszerűbb termékeként a borsmenta egy olyan olaj, amely mindig jó, ha kéznél van. A borsmenta esszenciális olaj frissítő, mentás ízt ad a desszerteknek, italoknak, smoothie-knak, sőt akár a sós-fűszeres jellegű ételeknek is. A magas mentoltartalom – amely a doTERRA borsmentaolajában is megtalálható – teszi a legjobb minőségű borsmentaolajokat egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában. A szájhigiénia elősegítése érdekében a borsmenta esszenciális olajat fogkrémekben és rágógumikban is gyakran használják.

Elsődleges előnyök:

– Frissítő, intenzív ízzel gazdagíthatunk vele smoothie-kat, tortákat és desszerteket.

– A szájhigiénia elősegítése érdekében gyakran használják fogkrémekben és rágógumikban.

– A borsmentaolaj élénkíti az érzékeket.

– A doTERRA borsmenta esszenciális olajat magas mentoltartalma teszi egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában.

Deep Blue® krém (120 ml)

A Deep Blue enyhítő krém a doTERRA Deep Blue esszenciálisolaj-keverék és természetes növényi kivonatok felhasználásával előállított külsőleges krém, amely megnyugtatja a problémás területeket. A Deep Blue enyhítő krémben nyolc, az ízületekre és izmokra gyakorolt nyugtató és hűsítő hatásairól ismert esszenciális olaj kapott helyet. A kúszó fajdbogyó, a kámfor, a borsmenta, az ilang ilang, az olasz szalmagyopár, a kék varádics, a kék kamilla és az illatcserje együttes erővel fejti ki enyhítő hatását, különösen intenzív testmozgás után. Az esszenciális olajok fiatalító és nyugtató hatást fejtenek ki a hátra, a lábszárra és a lábfejekre.

Elsődleges előnyök:

– A Deep Blue szabadalmazott esszenciális olajkeverékkel és más hatásos összetevőkkel készül

– Alapját olyan hidratáló bőrlágyítók képezik, amelyek puhává teszik bőrt anélkül, hogy zsíros maradványokat hagynának maguk után

– A problémás területek enyhítésére, ellazítására és természetes nyugtatására megalkotva

– A Deep Blue enyhítő krém segíti a feszültség csökkentését, és célzottan fejti ki nyugtató, enyhítő hatását

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu