DOTERRA - BEGINNER'S TRIO - KEZDŐ HÁRMAS CSOMAG - LEVENDULA, CITROM, BORSMENTA

31.131 Ft

Levendula (15 ml), citrom (15 ml), borsmenta (15 ml)

Cikkszám: 32140005

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

BEGINNER'S TRIO KEZDŐ HÁRMAS CSOMAG

Termékleírás:

Az esszenciális olajok világában tett utazása első, egyszerű lépésének a három legnépszerűbb olajunkból – a levendulából, a citromból és a borsmentából – álló triót ajánljuk.

Levendula

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjen.

Elsődleges előnyök:

– Jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért.

– Hatékonyan képes csillapítani és enyhíteni az alkalmanként előforduló bőrirritációkat.

– Az ősi kultúrákban nagy tiszteletet kivívott és gyakran használt levendulaolaj népszerűsége kozmetikai használati módjai és jótékony aromás hatásai miatt napjainkban is töretlenül nő.

– A levendula esszenciális olaj nyugtató tulajdonságai segítenek a kedélyállapot javításában, és köztudottan hozzájárulnak a pihentető légkör megteremtéséhez.

Citrom

A doTERRA egyik legközkedveltebb esszenciális olajának, a citromnak számos jótékony hatása és használati módja létezik. Vízbe cseppentve üdítően egészséges lendületet ad egész napra. Gyakran alkalmazzák a gasztronómiában is, különböző desszertek és főételek ízeinek a kihangsúlyozásához. A citrom esszenciális olaj aromája felemel, energizál, ugyanakkor légies, derűs és vidám hangulatot is teremt.

Elsődleges előnyök:

– Felemelő és energizáló tulajdonságainak, valamint élénkítő aromájának köszönhetően pozitív hangulatot teremt.

– Használatával frissítő íz adható akár egy pohár víznek, akár megannyi ételnek a sós-fűszeres ízvilágtól az édes desszertekig.

– Párologtatva az olaj azonnal felismerhető, jellegzetes illata ideális konyhai vagy fürdőszobai légfrissítő.

– Hidegen sajtolják a citrom külső héjából, hogy megőrizzék jellegzetesen finom összetételét, valamint hasznos és erőteljes tulajdonságait.

– A citromolaj hatékony adalékanyag különböző felületek felfrissítéséhez, miközben üdítő illatot is áraszt.

Töretlenül a doTERRA egyik legnépszerűbb termékeként a borsmenta egy olyan olaj, amely mindig jó, ha kéznél van. A borsmenta esszenciális olaj frissítő, mentás ízt ad a desszerteknek, italoknak, smoothie-knak, sőt akár a sós-fűszeres jellegű ételeknek is. A magas mentoltartalom – amely a doTERRA borsmentaolajában is megtalálható – teszi a legjobb minőségű borsmentaolajokat egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában. A szájhigiénia elősegítése érdekében a borsmenta esszenciális olajat fogkrémekben és rágógumikban is gyakran használják.

Elsődleges előnyök:

– Frissítő, intenzív ízzel gazdagíthatunk vele smoothie-kat, tortákat és desszerteket.

– A szájhigiénia elősegítése érdekében gyakran használják fogkrémekben és rágógumikban.

– A borsmentaolaj élénkíti az érzékeket.

– A doTERRA borsmenta esszenciális olajat magas mentoltartalma teszi egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában.

Összetevők: d-limonén, mircén

Használati módok:

– A grépfrút esszenciális olajjal pezsdítő, gyümölcsös ízt adhat italainak vagy ételeinek.

– Adjon egy csepp grépfrút esszenciális olajat kedvenc smoothie-jához az intenzívebb ízhatásért.

Figyelmeztetés: Csak hígítva alkalmazza. Ne vegyen be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést. Bőrrel való érintkezés esetén legalább 12 órán keresztül kerülje a napfényt és az UV-sugárzást.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu