DOTERRA - ÉLÉNKÍTŐ GÉL 30ML

21.362 Ft

Elsődleges előnyök:

– A százszorszépkivonat egy természetes, bőrélénkítő hatóanyag.

– A gyömbérgyökér-kivonat elősegíti az egyenletes bőrtónust és a ragyogó bőrt.

Cikkszám: 60213109

doterra fda logo

Elfogyott

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

ÉLÉNKÍTŐ GÉL

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A dōTERRA élénkítő gél a CPTG minősítésű bergamott, borókabogyó és orvosi citromfű esszenciális olajokat természetes kivonatokkal, vitaminokkal és korszerű technológiákkal ötvözve teszi élénkké és egyenletessé a bőrtónust. A dōTERRA élénkítő gél gyengéd és hatásos módszert kínál arra, hogy a bőr észlelhetően élénkebbé váljon azáltal, hogy a sötét foltok és a hiperpigmentált területek kevésbé látványosak a más bőrélénkítő termékekben használt erős vegyi anyagok nélkül. Használható az egész arcon arcápoló termékként, vagy csak bizonyos területeken célzottan is.

 

Összetevők: Víz (aqua), pentilén-glikol, Bellis perennis (százszorszép) virágának kivonata, glicerin, szkleróciumgumi, cellulóz-acetát-butirát, hidroxi-acetofenon, cetil-hidroxietil-cellulóz, klórfenézin, aszkorbil-tetraizopalmitát, Zingiber officinale (gyömbér) gyökerének kivonata, trinátrium-etilén-diamin-diszukcinát, Citrus aurantium bergamia (bergamott) héjából kivont olaj, Juniperus communis termésének olaja, pentaeritritil-tetra-di-terc-butil-hidroxi-hidrocinnamát, alkohol, fenetil-alkohol, bioszaharid gum-1, nátrium-levulinát, Melissa Officinalis virágából/leveléből/szárából kivont olaj, hidratált szilícium-dioxid, gliceril-kaprilát, dinátrium-foszfát, Melissa officinalis levelének kivonata, szilikát-dimetil-szililát, mononátrium-foszfát, nátrium-anizát, citromsav, nátrium-hidroxid, nátrium-klorid, citrál, limonén, linalol

Használati módok:

– Élénkítse bőrét a százszorszép- és gyömbérkivonat jótékony hatásaival.

– Tegye egyenletessé bőrtónusát, és csökkentse az idő előrehaladtával természetes módon előforduló sötét foltok megjelenését a gél használatával.

– Az optimális eredmény érdekében illessze be az élénkítő gélt reggeli és esti szépségápolási rutinjába.

– Használja az Esszenciális bőrápolás termékcsaláddal együtt, hogy még többet tapasztaljon meg a CPTG minősítésű olajokkal gazdagított bőrápolási termékek előnyeiből.

Figyelmeztetés: Csak külső használatra. Ügyeljen, hogy a szemével ne kerüljön közvetlen kapcsolatba. Bőrirritáció esetén hagyja abba a használatát. 

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu