DOTERRA - ESSENTIAL AROMATICS™ SYSTEM KIT

95.865 Ft

doTERRA Cheer™ (5 ml), doTERRA Console™ (5 ml), doTERRA Forgive™ (5 ml), doTERRA Motivate™ (5 ml), doTERRA Passion™ (5 ml), doTERRA Peace™ (5 ml)

Cikkszám: 60202944

doterra fda logo

Elfogyott

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

ESSENTIAL AROMATICS™ SYSTEM KIT

Termékleírás:
Egyszerűvé és elérhetővé teheti az érzelmekre ható aromákat ezzel a szabadalmazott esszenciálisolaj-keverékekből álló termékcsaláddal, amely az érzelmi jóllét hat kategóriáját fedi le. Mindegyik kifinomult keverék CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajokat tartalmaz, amelyek aromatikusan vagy külsőleg is használhatók a hangulatingadozások kiegyensúlyozására és a jobb kedv érdekében. Már néhány csepp ezekből a természetes módon összetett, illatos keverékekből jelentős érzelmi reakciót válthat ki, és segít megszabadulni a terhektől, bátorítást és vigaszt találni, vagy arra inspirál, hogy újra bátran álmodjuk meg a jövőnket.

dōTERRA Cheer™

Akárcsak egy kellemesen melengető napsugártól, a Cheer Hangulatemelő keveréktől is egy nagy adag pozitivitásra számíthat. Amikor éppen híján van a jókedvnek és az optimizmusnak, a Cheer keverék készen áll, hogy felderítse, és felélénkítse a hangulatát. A citrusos és fűszeres esszenciális olajok napsütést idéző, üde aromája bármikor jókedvre deríti a nap folyamán.

Elsődleges előnyök:

– A Cheer aromája optimizmussal tölti el, ami a hangulatára is élénkítő hatással lesz

– A doTERRA Cheer keveréktől megszokott jótékony hatások praktikus golyós kiszerelésben

– Életteli vidámsággal és pozitivitással tölti fel

– Friss, meleg illata segít hívogató, örömteli légkört teremteni

– A Cheer keveréket citrusos és fűszeres esszenciális olajok alkotják, amelyek mind hozzájárulnak melegséget árasztó, magával ragadó jellegéhez

dōTERRA Console™

A doTERRA Console Vigasztaló keverék édes virágok és fák esszenciális olajaival támogatja a vigasz érzését, és elindít a gyógyulás felé tartó reményteli úton. A doTERRA Console Vigasztaló keverék segít, hogy ismét örömöt, boldogságot és vigaszt találjon az életben.

Elsődleges előnyök:

– Az édes, virágos illatú doTERRA Console keverék azzal a céllal készült, hogy segítsen táplálni a remény érzését

– A doTERRA Console keveréket kiegyensúlyozó és megújító tulajdonságokban gazdag fás és virágos összetevők alkotják

– A doTERRA Console keverék vigaszt nyújtó aromája hozzájárul a pozitív hozzáállás erősítéséhez

– A doTERRA Console keverék megnyugtató illatvilága bizakodásra ösztönöz

– A doTERRA Console keveréktől megszokott jótékony hatások praktikus golyós kiszerelésben

dōTERRA Forgive™

A doTERRA Forgive Megújító keverék friss, fás aromája segít felszabadítani az elégedettség, a megkönnyebbülés és a türelem érzését. A megbocsátás ösvényén elindulva a doTERRA Forgive ösztönző útitársként kíséri végig, emlékeztetve, hogy engedje el, ami már megtörtént, és lépjen tovább.

Elsődleges előnyök:

– Gyógynövényes, friss és fás aromája megnyugtató légkört teremt

– A doTERRA Forgive olajat olyan speciális, természetes összetevők alkotják, amelyek egymással kombinálva elégedettség, megkönnyebbülés és türelem érzését váltják ki

– Elősegíti a mindennapi élethez szükséges érzelmi egyensúlyt

– A doTERRA Forgive esszenciálisolaj-keveréket fákból és gyógynövényekből nyert esszenciális olajok elegye alkotja, ami hozzájárul a harmonikus közérzethez

– Praktikus golyós kiszerelésben a kényelmes felvitel érdekében

dōTERRA Motivate™

Időnként mindenkire ráfér egy kis extra bátorítás, a doTERRA Motivate pedig pontosan ezt nyújtja! Amikor csalódással vagy kudarccal találja szemben magát, használja ezt a bátorító keveréket, hogy segítsen újrakezdeni, és megőriznie állhatatosságát. Ez a friss, tiszta és mentás keverék a magabiztosság, az optimizmus és az eltökéltség érzését fogja kiváltani Önből. A dōTERRA Motivate hozzájárul kreatív energiái felszabadításához és ahhoz, hogy bátorságot tudjon meríteni az önmagába vetett hitből. Ne habozzon, tegye bátran magasabbra a mércét – úgy is biztosan sikerrel fog járni!

Elsődleges előnyök:

– Elősegíti az önbizalom, a bátorság és a bizakodás érzését

– Stabilizáló, kiegyensúlyozó hatással van az érzelmekre

– A doTERRA Motivate esszenciálisolaj-keverék az érzékeket stimuláló olajokból áll

– Hangulatjavító tulajdonságaikról ismert citrusos és mentás esszenciális olajok kombinációja alkotja

 

A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok inspiráló keveréke alkotta doTERRA Passion segítségével újra izgalmat csempészhet az életébe. Olyan dolgok kipróbálásához is bátorságot meríthet, amelyekre korábban sosem sikerült sort kerítenie. Még az is megeshet, hogy megtanul festeni, vagy táncolni megy a barátaival! Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a doTERRA Passion keverék segítségével akár már rutinná vált teendőiben és kapcsolataiban is képes lehet új módon örömét lelni.

Elsődleges előnyök:

– Egy inspiráló keverék, amelyhez jókedvre derítő, izgalmas aroma társul

– A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok kombinációjával gazdagított doTERRA Passion keverék segít kreativitásra inspirálni, és szenvedélyre lobbantani az élet örömei iránt

– A doTERRA Passion keverék fahéj, gyömbér, kardamom, szegfűszeg és damiána esszenciális olajokat elegyít

– A melegséget árasztó és megújító tulajdonságok magas koncentrációját tartalmazza

– A doTERRA Passion keveréktől megszokott jótékony hatások praktikus golyós kiszerelésben

 

A virág és menta esszenciális olajok keverékéből álló dōTERRA Peace Megerősítő keverék egy hasznos emlékeztető arra, hogy nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy megtalálja a békét. Lassítson, vegyen egy mély levegőt, és találjon vissza a higgadt, összeszedett énjéhez. Használja a doTERRA Peace keveréket, hogy elégedett, higgadt és a nyugodt tudjon maradni. A belső béke csak Önön múlik – na meg néhány csepp doTERRA Peace Megerősítő keveréken.

Elsődleges előnyök:

– A doTERRA Peace keverék aromája jól kiegészíti a béke, a megnyugvás és az elégedettség érzésének pozitív megerősítését

– Kellemes, megnyugtató aromájával ideális légkört teremt meditációhoz és jógagyakorlatokhoz

– A béke, a megnyugvás és az elégedettség érzésével tölt el

– A mentás és virágos esszenciális olajokból készülő doTERRA Peace segít csillapítani az érzelmeket

– A doTERRA Peace az ellazulást és megnyugvást segítő olajok legjavát tartalmazza, úgymint levendulát, majoránnát, vetivert és ilang ilango

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu