DOTERRA - Havi vitalitás csomag (LLV, TerraZyme, PastTense (feszültségoldó), OnGuard)

90.978 Ft

Cikkszám: 40010005

doterra fda logo

Elfogyott

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

Havi vitalitás csomag (LLV, TerraZyme, PastTense (feszültségoldó), OnGuard)

Csomag tartalma:

dōTERRA OnGuard™

A doTERRA egyik legnépszerűbb keverékének, a doTERRA On Guardnak minden háztartásban ott a helye, hiszen elképesztő jótékony tulajdonságokat kínál. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk a doTERRA On Guard keveréket belsőleg, azzal nagyban hozzájárulunk immunrendszerünk természetes működésének erősítéséhez. Az On Guard sajátos aromájával illatos, természetes és hatásos alternatívát kínál egészségünk megőrzésére. Emellett pedig finom (és tápláló) ízhatást kölcsönözhetünk vele forró italoknak vagy akár desszerteknek is!

Elsődleges előnyök:

– Aromája energizáló és felemelő hatású.

– Meleg, citrusos és fűszeres ízt kölcsönözhetünk vele forró italoknak és desszerteknek.

– Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk a doTERRA On Guard keveréket belsőleg, azzal nagyban hozzájárulunk immunrendszerünk természetes működésének erősítéséhez.

– Az On Guard természetes és hatásos alternatívát kínál egészségünk megőrzésére.

onguard

PastTense™

A PastTense olyan esszenciális olajok egyedülálló keveréke, amelyek köztudottan hozzájárulnak a kiegyensúlyozottság és harmónia érzésének elősegítéséhez. A PastTense szellemre és testre egyaránt csillapító hatást gyakorló esszenciális olajai pillanatok alatt ellazítanak és megnyugtatnak. A PastTense egy praktikus 10 ml-es golyós kiszerelésben kapható, amellyel munkában, iskolában és otthon is gyerekjáték a felvitele. Egyszerűen kenjen belőle a nyakára, a vállaira vagy a füle mögé, hogy a PastTense hűsítő, egyedülálló aromáját belélegezve megnyugtassa érzelmeit.

Elsődleges előnyök:

– A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajokból megalkotott PastTense Ellazító keverék a kiegyensúlyozott, harmonikus közérzet megteremtésének kényelmes és egyszerű módját kínálja.

– A PastTense sok különféle módon alkalmazható, hogy segítsen a stressz és a szorongás oldásában.

– A különös gonddal megalkotott olaj nyugtató hatásai azonnal érezhetőek, ha a nyakon, a vállakon vagy a fül mögötti területen alkalmazzuk.

– A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően könnyen felvihető.

– A 10 ml-es golyós üveg kényelmesen elfér a zsebében, a táskájában, a hátizsákjában vagy akár más helyeken is.

pasttense

ZenGest TerraZyme

A ZenGest TerraZyme olyan enzimek szabadalmazott kombinációja, amelyek a modern étrendből nagy valószínűséggel hiányoznak. A Terrazyme hozzájárul, hogy élvezhessük az egészséges étrend kínálta előnyöket azzal, hogy segít biztosítani a szervezet számára szükséges tápanyagokat.

Elsődleges előnyök:

– Nátrium-lauril-szulfát- (SLS-) mentes HPMC zöldségkapszulák.

terrazyme
 

A doTERRA egyik legnépszerűbb termékvonalában, a doTERRA Lifelong Vitality Pack csomagban található termékek bővelkednek a hatékony, vitalitást támogató jótékony tulajdonságokban. A doTERRA Lifelong Vitality programnak köszönhetően az élethosszig tartó vitalitás és jó közérzet felé vezető út első lépése igazán kényelmes és megfizethető.

Tegye személyre szabottá csomagját, és válasszon jelentős megtakarítással kettő terméket az alábbiak közül (csak LRP keretében): Mito2Max™, Deep Blue Polyphenol Complex™.

Elsődleges előnyök:

– Alpha CRS+ Támogatja az általános jóllétet Egy kizárólag a doTERRA-nál megtalálható szabadalmazott keveréket tartalmaz erőteljes polifenolokkal Természetes növényi kivonatok ötvözete

– xEO Mega A karotinoidok széles spektrumát biztosítja Szegfűszeg, tömjén, kakukkfű, római kömény, vadnarancs, borsmenta, gyömbér, fűszerkömény és német kamilla esszenciális olajait tartalmazza

– Microplex VMz Kelkáposzta, pitypang, petrezselyem, tengeri alga, brokkoli, kelbimbó, káposzta és spenót teljes értékű, növényi keverékét tartalmazza Nátrium-lauril-szulfát- (SLS-) mentes zöldségkapszulában kínáljuk

life-long-vitality-pack

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu