DOTERRA - VERÁGE® IMMORTELLE HIDRATÁLÓ SZÉRUM 15ML

40.414 Ft

Elsődleges előnyök:

– A CPTG-minőségű tömjén, hawaii szantálfa, levendula, mirha, olasz szalmagyopár és rózsa esszenciális olajok hozzájárulhatnak az egészséges megjelenésű bőr támogatásához.

– A lipidkomplex messze meghaladja a hagyományos hidratálókrémeket, mivel olyan lipideket tartalmaz, amelyek hasonlók a fiatalos bőrben természetes módon előfordulókhoz.

– Összetételénél fogva mélyen hidratálja a bőrt.

– Korszerű formulája olíva-, jojoba- és makadámiadió-olajokat ötvöz a bámulatosan puha bőrért.

Cikkszám: 37400001

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

VERÁGE® IMMORTELLE HIDRATÁLÓ SZÉRUM

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

Tapasztalja meg a Verage Immortelle hidratálószérum megfiatalító hatását. Ez a rendkívül hatékony formula az optimális lipidegyensúly érdekében a CPTG minősítésű esszenciális olajokat specializált növényi alapú technológiával egyesíti, hogy bőre bársonyosabb, fiatalosabb megjelenésű legyen. A Immortelle hidratálószérumban található, a bőrhidratálás terén természetes és tudományos megközelítést alkalmazó lipidkomplex meghaladja a hagyományos hidratálókrémeket azáltal, hogy olyan lipideket tartalmaz, amelyek hasonlók az egészsége és fiatalsága teljében lévő bőrben előfordulókhoz. A Verage Immortelle hidratálószérum innovatív, rendkívül hatékony formulájával azonnal látható és érezhető eredményeket érhet el.

Összetevők: Jojoba-/makadámiadió-olaj észterei, boswellia carterii (tömjén) olaj, szkvalén, santalum paniculatum (hawaii szantálfa) törzséből kivont olaj, lavandula angustifolia (levendula) olaj, commiphora myrrha (mirha) olaj, makadámiát fitoszteril, helichrysum italicum (olasz szalmagyopár) virágából kivont olaj, rosa damascena (damaszkuszi rózsa) virágából kivont olaj, fitoszterolok, tokoferol
Használati módok:

– A legjobb eredmény érdekében alkalmazza reggel és este

– A Veráge Immortelle hidratálószérum következetes használatával proaktívan tehet a fiatalos megjelenésű bőrért.

– Az optimális eredmény érdekében illessze be a hidratálószérumot rendszeres szépségápolási rutinjába.

– Használja a teljes Veráge bőrápolási termékcsaláddal együtt, hogy még többet tapasztaljon meg a CPTG minősítésű olajokkal gazdagított bőrápolási termékek előnyeiből.

Figyelmeztetés: Csak külső használatra. Ügyeljen, hogy a szemével ne kerüljön közvetlen kapcsolatba. Bőrirritáció esetén hagyja abba a használatát.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu