DOTERRA - ON GUARD® FOLYÉKONY MOSÓSZER 947ML

19.529 Ft

A doTERRA On Guard mosószer hatszoros koncentrátumú, amely a doTERRA On Guard Védelmet nyújtó keverék és bioeredetű enzimek erejét felhasználva veszi célba és távolítja el a foltokat, hogy ruhái lenyűgözően tiszták legyenek. A kis üvegben hatalmas erő rejlik – 10 ml doTERRA On Guard esszenciális olajat tartalmaz, és akár 64 adag ruha kimosásához elegendő! A mosható anyagok esetében minden hőmérsékleten színkímélő, valamint nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat, festékeket és méreganyagokat sem, így egész családja számára és a környezet szempontjából is biztonságos megoldás.

Cikkszám: 39020001

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

ON GUARD® FOLYÉKONY MOSÓSZER

Elsődleges előnyök:

– Egyedülálló, természetes alapú, bioeredetű enzimkeverék.

– A kivételes összetételnek köszönhetően az esszenciális olaj aromája és hatékonysága maximális erősségű – kíméletlen a foltokkal és szennyeződésekkel szemben, ugyanakkor a felületaktív anyagok/enzimek enyhe aromája lehetővé teszi a doTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék aromatikus potenciáljának teljes kibontakozását.

– Mostantól még több doTERRA On Guard esszenciális olaj minden üvegben.

– Az erőteljes, hatékony formula akár 64 adag ruhához elegendő.

Összetevők:

Vadnarancs héjából, szegfűszegből, fahéj kérgéből, eukaliptusz leveléből és rozmaring leveléből/virágából kivont esszenciális olajok.

Használati módok:

– Egészítse ki tisztítószeres szekrénye tartalmát az On Guard mosószerrel, amely egy mérgező anyagoktól mentes alternatívát kínál a folteltávolításhoz.

– Ha ruháinak egy kis aromatikus felfrissítésre van szüksége, élénkítse fel őket az On Guard friss, tiszta illatával.

– Tegye otthonát vegyszermentessé – váltson On Guard mosószerre! Az összetétel festékanyagoktól, szintetikus illatanyagoktól és méreganyagoktól mentes – így a mosás még élvezetesebbé válhat.

– További előnyökért használja a teljes On Guard termékcsaláddal együtt.

Használati utasítás:

Nagy hatékonyságú (HE) mosógép: ¼ kupak (1 evőkanál)
 
Hagyományos mosógép: ½ kupak (2 evőkanál)
 
 
Erősen szennyezett ruhákhoz szükség szerint adjon többet.
 
 
Folteltávolítás: Vigyen fel kis mennyiségű mosószert közvetlenül a foltra. Hagyja állni 3–10 percig; mossa ki előírás szerint. Nagyon makacs foltok esetén még a ruha megszáradása előtt vigye fel újra a mosószert, és ismételje meg a mosási ciklust. A mosás megismétlése után hagyja megszáradni a ruhát az esetleges további foltkezelés előtt. Mint minden folteltávolítás esetén, használat előtt egy kisebb részen kipróbálva ellenőrizze az anyag színtartó képességét.

Tárolás: szóba hőmérsékleten, napfénytől védett helyen

Termék szavatossága: vásárlástól számított 1 év!

Bizonytalan? Kérdése van? Segítünk!

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu