DOTERRA - PÓRUS ÖSSZEHÚZÓ TONIZÁLÓ 118ML

14.034 Ft

Elsődleges előnyök:

– Az aloe vera, a görögdinnye és az alma kivonata tonizálja és egyensúlyba hozza a bőrt.

– Az oligoszacharidokban gazdag lencsekivonatok növelik a bőr hidratáltságát, mérséklik a bőr zsírosodását, tonizálják a bőrt és szemmel láthatóan csökkentik a pórusok észrevehetőségét.

– A nagylevelű csodamogyoró összehúzó hatású természetes anyag, amely segíti a felesleges faggyú eltávolítását a bőrről, és csökkenti a pórusok láthatóságát.

– A CPTG-minőségű levendula, ilang ilang és német kamilla esszenciális olajok nyugtatják a bőrt.

Cikkszám: 60203346

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

PÓRUS ÖSSZEHÚZÓ TONIZÁLÓ

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A dōTERRA pórusösszehúzó tonizáló, amely összetételénél fogva mérsékli a pórusok láthatóságát, CPTG-minőségű levendula, ilang ilang és német kamilla esszenciális olajokkal nyugtatja a bőrt. Emellett az innovatív gyümölcs- és növénykivonatok tonizálják és egyensúlyba hozzák a bőrt, fokozzák hidratáltságát és támogatják az egészséges arcszínt

 

Összetevők: víz (aqua), Aloe barbadensis (aloe vera) levelének a nedve, glicerin, pentilén-glikol, kaprilil/kapril-glükozid, Hamamelis virginiana (nagylevelű csodamogyoró) vizes kivonata, hidroxi-acetofenon, Lavandula angustifolia (levendula) olaja, Citrullus lanatus (görögdinnye) gyümölcsének kivonata, klórfenézin, poligliceril-5-oleát, nátrium-kokoil-glutamát, Lens esculenta (lencse) termésének kivonata, etil-hexil-glicerin, nátrium-fitát, Pyrus malus (alma) termésének kivonata, Lens esculenta (lencse) magjának kivonata, citromsav, gliceril-kaprilát, Cananga odorata virágából kivont olaj, nátrium-laktát, nátrium-PCA, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, fenoxi-etanol, Chamomilla recutita (kamilla) virágából kivont olaj, benzoesav, nátrium-hidroxid, tokoferol, benzil-benzoát, limonén, linalol

 

Használati módok:

– A kiegyensúlyozott bőr érdekében illessze be rendszeres bőrápolási rutinjába a pórusösszehúzó tonizálót.

– A kiegyensúlyozott bőr érdekében illessze be rendszeres bőrápolási rutinjába a pórusösszehúzó tonizálót.

– Egy üres szórófejes üvegbe töltve arcpermetként is használhatja a tonikot, amellyel így útközben is ragyogóvá varázsolhatja bőrét!

– A legjobb eredmény érdekében alkalmazza a dōTERRA Esszenciális bőrápolás termékcsalád többi tagjával együtt.

Figyelmeztetés: Csak külső használatra. Ügyeljen, hogy a szemével ne kerüljön közvetlen kapcsolatba. Bőrirritáció esetén hagyja abba a használatát.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu