DOTERRA - Touch Kit 9 DB

104.413 Ft

10 ml-es golyós kiszerelésű doTERRA Air™, Deep Blue™, ZenGest™, tömjén, levendula, teafa, doTERRA On Guard™, oregánó, borsmenta

Cikkszám: 60200333

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

Touch Kit 9 DB

Termékleírás:

A kilenc legnépszerűbb olajunkat frakcionált kókuszolajos bázisban tartalmazó doTERRA Touch keverék igazán egyszerűvé teszi az alkalmazást. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt ideális doTERRA Touch csomagnak köszönhetően azonnal élvezheti az esszenciális olajok jótékony hatásait. Élvezze a doTERRA Touch kényelmét és előnyeit!

dōTERRA Air™ Touch

Élvezze a doTERRA Air keverék jótékony hatásait akár útközben is a doTERRA Air Touch kíméletes és gyors felviteli módjának köszönhetően! Ez a mentás, élénkítő keverék belégzéskor nyugtató, csillapító hatást fejt ki. A doTERRA Air Touch keveréket olyan olajok elegye gazdagítja, amelyek felüdítik és felpezsdítik a testet, miközben tiszta légutak és könnyed lélegzés érzetét biztosítják.

Elsődleges előnyök:

– Párologtatással frissítő, élénkítő aromát áraszt.

– Megnyugtatja az érzékeket.

– Hozzájárul a szabad légutak érzetéhez és a könnyed légzéshez.

– Az optimális hatás érdekében használja a többi doTERRA Air termékkel együtt.

Deep Blue™ Touch

A Deep Blue Touch nyolc olyan esszenciális olaj erejét ötvözi, amelyek az ízületekre és az izmokra gyakorolt nyugtató, hűsítő hatásukról ismertek. A kúszó fajdbogyó, a kámfor, a borsmenta, az ilang ilang, az olasz szalmagyopár, a kék varádics, a kék kamilla és az illatcserje esszenciális olajok frakcionált kókuszolajból készített bázissal kombinálva nyugtatják a testet. Az esszenciális olajok fiatalító és nyugtató hatást fejtenek ki a hátra, a lábszárra és a lábfejekre.

Elsődleges előnyök:

– A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajokból megalkotott enyhítő keverék segít a feszültség oldásában

– A Deep Blue nyugtató hatásával enyhíti az ízületek terheltségérzetét és hűsíti az izmokat

– A bőrön alkalmazva meleg, bizsergető érzést kelt a nyugtató hatás célzott kifejtése érdekében

– Egy nyugtató masszázzsal párosítva kiélvezheti fiatalító hatásait egy hosszú nap végén.

– Frakcionált kókuszolajjal hígított Deep Blue keverék praktikus golyós kiszerelésben a mindennapi támogatás érdekében

Tömjén Touch

Gazdag aromája és átfogó egészségügyi előnyei miatt a tömjén esszenciális olaj az egyik legbecsesebbnek tartott és legértékesebb olaj, ezért gyakran nevezik az esszenciális olajok „királyának” is. A doTERRA Frankincense Touch praktikus golyós kiszerelésben biztosítja a tömjén esszenciális olaj népszerű előnyeit. Használja bőre megfiatalítása, a bőrhibák megjelenésének mérséklése, valamint a nyugalom, az oldott hangulat, az elégedettségérzet és a kellemes általános közérzet elősegítéséhez.

Elsődleges előnyök:

– Nyugtatja a bőrt, miközben csökkenti a bőrhibák megjelenését.

– Nyugtat, ellazít és elégedettségérzetet vált ki.

– A tömjén esszenciális olaj hozzájárul a bőr hidratálásához és megfiatalodásához.

– A tömjénolaj nyugtató hatása és aromája kiegyensúlyozott hangulatot és kellemes általános közérzetet teremt.

Levendula Touch

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. A doTERRA Levendula Touch frakcionált kókuszolajjal elegyíti a levendula esszenciális olajat, hogy az érzékeny bőrűek számára is ideális, kényelmes felviteli módot biztosítson. A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a Levendula Touch keverék mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjen.

Elsődleges előnyök:

– Jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért

– Hatékonyan képes csillapítani és enyhíteni az alkalmanként előforduló bőrirritációka

– Az ősi kultúrákban nagy tiszteletet kivívott és gyakran használt levendulaolaj népszerűsége kozmetikai használati módjai és jótékony aromás hatásai miatt napjainkban is töretlenül nő.

– A levendula esszenciális olaj nyugtató tulajdonságai segítenek a kedélyállapot javításában, és köztudottan hozzájárulnak a pihentető légkör megteremtéséhez.

 

A praktikus és nyugtató golyós applikátorral ellátott olajosüvegben kapható Teafa (Melaleuca) Touch keverék frakcionált kókuszolajban hígítva biztosítja a teafa esszenciális olaj tisztító tulajdonságait. A Teafa (Melaleuca) Touch keverék használatával mind a bőr, mind a körmök tisztábbak és ápoltabbak lesznek, egyúttal pedig az egészséges arcbőr megőrzéséhez is hozzájárul. A teafa esszenciális olaj ideális az alkalmanként előforduló bőrirritációk enyhítésére, borotválkozás után vagy a talpon alkalmazva pedig hűsítő hatást fejt ki.

Elsődleges előnyök:

– Tisztító, fiatalító hatásaival köztudottan revitalizáló felfrissülést biztosít a bőr számára.

– A teafa esszenciális olaj olyan jótékony tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőrhibák megjelenésének csökkentésében

– Erősítő és fiatalító hatással van a hajra, a bőrre és a körmökre.

– Külsőleg alkalmazva a teafa esszenciális olaj csillapítja az alkalmanként előforduló bőrirritációkat, és nyugtató, hűsítő érzetet kelt.

 

A doTERRA On Guard Touch gyengéd és praktikus felviteli módot biztosít ehhez a szabadalmazott, védelmet nyújtó keverékhez. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt tökéletes doTERRA On Guard Touch keverék remekül alkalmazható külsőleg a mellkason és a talpon, hogy kellően átadhassuk magunkat energizáló és felemelő aromájának. A keverékben megtalálható olajok – a vadnarancs, a szegfűszeg, a fahéj, az eukaliptusz és a rozmaring – mind bőrtisztító tulajdonságaikról is ismertek.  

Elsődleges előnyök:

– Aromája energizáló és felemelő hatású.

– A vadnarancs, a szegfűszeg, a fahéj, az eukaliptusz és a rozmaring esszenciális olajok a bőrre gyakorolt tisztító tulajdonságaikról is ismertek.

– Gyengéd és praktikus felvitelt biztosít szabadalmazott, védelmet nyújtó keverékünk számára.

– Gyermekek és felnőttek számára egyaránt ideális.

 

A már Touch kiszerelésben is kapható oregánó az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb esszenciális olaj. Az oregánóolaj két legfőbb kémiai összetevője, a karvakrol és a timol fertőtlenítő tulajdonságokkal bír. A frakcionált kókuszolajjal hígított Oregano Touch tökéletes választás az érzékeny bőrűek számára. A doTERRA Oregano Touch keverék az oregánó esszenciális olaj tisztító, fertőtlenítő előnyeit egy kíméletes összetétel formájában és praktikus golyós kiszerelésben biztosítja.

Elsődleges előnyök:

– A sokoldalú golyós üveg gondoskodik az oregánó esszenciális olaj kényelmes felviteléről.

– Tisztító, fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, és akár egy pihentető masszázshoz is használható egy hosszú munkanap végén vagy megerőltető testmozgást követően.

– Az oregánó esszenciális olaj olyan tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőrhibák megjelenésének csökkentésében.

– Kíméletes összetétellel biztosítja az oregánó esszenciális olaj tisztító, fertőtlenítő tulajdonságait.

 

A doTERRA Peppermint Touch a borsmenta illóolajat és a frakcionált kókuszolajat ötvözi. Menta, friss illata aromásan és helyileg is használható egész nap, hogy felemelje a hangulatot és elősegítse a koncentrációt. A borsmenta illóolajról ismert, hogy csökkenti a feszültséget, ha a halántékra vagy a tarkóra alkalmazzák. A borsmenta érintés a masszázs csodálatos kiegészítője is, mivel nyugtató és hűsítő érzést nyújt.

Elsődleges előnyök:

– Erősíti és élénkíti az érzékeket

– Segít csökkenteni a feszültség érzéseit

– A kényelmes érintésformátum tökéletes utazáshoz és útközben

– A borsmentaolaj fő kémiai alkotóeleme a mentol, amely hozzájárul a borsmentaolaj nyugtató és hűtő hatásához

 

A ZenGest Touch a teljes körű emésztőrendszeri egészség elősegítéséről ismert esszenciálisolaj-keverék. A gyömbér, édeskömény és koriandermag esszenciális olajok alkotta egyedülálló keverék mozgó járműben fellépő rosszullét és gyomorpanaszok esetén is jótékony hatást gyakorol. A ZenGest Touch biztonságos és hatékony megoldást kínál az alkalmanként fellépő hasi diszkomfortérzet enyhítésére. A ZenGest Touch a keverék hígítása érdekében doTERRA frakcionált kókuszolajat is tartalmaz, hogy az érzékeny bőr számára is kíméletes megoldást jelentsen. A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően a ZenGest Touch útközben és otthon is nélkülözhetetlen megoldást jelent!

Elsődleges előnyök:

– Nyugtató aromája hatékonyan csillapítja a mozgó járműben fellépő rosszullét tüneteit.

– Biztonságos és hatékony megoldást kínál az alkalmanként fellépő hasi diszkomfortérzet enyhítésére.

– A ZenGest Touch a keverék hígítása érdekében doTERRA frakcionált kókuszolajat is tartalmaz, hogy az érzékeny bőr számára is kíméletes megoldást jelentsen.

– A gyömbér, édeskömény és koriandermag esszenciális olajok alkotta egyedülálló keverék jótékony hatást gyakorol mozgó járműben fellépő rosszullét és gyomorpanaszok esetén.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu