HOPE® ILLÓOLAJ KEVERÉK - ROLL ON - DOTERRA 10ML

15.254 Ft

Remény mindenkinek

A doTERRA Hope Touch egy egyedülállóan friss és üde esszenciálisolaj-keverék, amely használat közben kellemes melegségérzetet kelt. A doTERRA Hope Touch nettó vételárát a doTERRA Healing Hands kezdeményezés javára ajánljuk fel. Így tehát minden alkalommal, amikor ezt a különleges esszenciálisolaj-keveréket használja, egyben a kimenekítési műveletek és a gyermekkereskedelem elleni küzdelem szakértőinek munkáját is támogatja, akik együttes erővel lépnek fel a gyermekrabszolgaság felszámolásáért.

Elsődleges előnyök:

– A Hope keverék azzal a szándékkal készült, hogy külsőleg alkalmazva üdítő, friss illatával javítsa a hangulatot.

– Ilang ilang, bergamott és tömjén esszenciális olajokkal, valamint vaníliabab abszolútummal gazdagított, egyedülálló aromája illatszerként használva igazán különleges, személyre szóló illatot biztosít.

– Praktikus golyós kiszerelésben kapható, hogy a nap folyamán bármikor könnyedén használhassa.

– A dōTERRA Hope Touch nettó vételárát a dōTERRA Healing Hands kezdeményezés javára ajánljuk fel.

Cikkszám: 60204690

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

HOPE® ILLÓOLAJ KEVERÉK - ROLL ON

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A dōTERRA Hope Touch egy olyan egyedülálló esszenciálisolaj-keverék, amely a bergamott, az ilang ilang és a tömjén esszenciális olajokat a vaníliabab abszolútum melegséget árasztó aromájával kombinálja. A dōTERRA Hope Touch keveréket alkalmazhatja a nyakán, a csuklóján és a pulzuspontjain is, hogy frissítő illata egész nap elkísérje. Magával ragadó aromája azonban csak egyetlen dolog, amitől a dōTERRA Hope Touch keverék olyan egyedülálló. A dōTERRA Hope Touch nettó vételárát a dōTERRA Healing Hands™ alapítványnak ajánljuk fel.

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Citrus aurantium bergamia (bergamott) termésének olaja, Cananga odorata virágából kivont olaj, Boswellia carterii olaj, Vanilla planifolia termésének kivonata, limonén*, linalol*, benzyl-benzoát*, benzil-szalicilát*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Tegyen a Hope keverékből a nyakára, ha a reggeli ébredést követően olyan frissítő aromára vágyik, amellyel garantáltan lendületesen indul a napja.

– Alkalmazza a Hope keveréket a csuklóján, ha egy igazán személyes, CPTG minőségű esszenciális olajokból álló parfümöt viselne.

– Tartsa magánál a Hope keveréket a táskájában, hogy napközben is mindig könnyen elérje, amikor csak jobb kedvre derülne.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu