KÉK VARÁDICS (BLUE TANSY) ILLÓOLAJ - DOTERRA 5ML

67.923 Ft

Jótékony kékség

Tudta, hogy…? A kék varádics egyben a doTERRA Deep Blue keverék egyik legfontosabb alkotóeleme is! A kék varádics esszenciális olaj enyhítő tulajdonságai, ahogy a doTERRA Deep Blue termékcsalád is, hozzájárulnak a test megnyugtatásához és hűsítéséhez egy-egy hosszabb tevékenységet vagy megerőltető testmozgást követően. Frakcionált kókuszolajhoz vagy a testápolójához keverve masszírozza a bőrébe egy hosszú munkanap vagy intenzív testmozgás után, hogy hozzájárulhasson teste természetes regenerálódásához.

Elsődleges előnyök:

– A dōTERRA számos keverékének fő összetevői közé tartozik, megtalálható például a dōTERRA Balance és Deep Blue keverékekben is.

– A kék varádics zamatos, enyhén gyümölcsös illata különleges hangulatjavító tulajdonságokat fejt ki, amelyek hozzájárulnak a pozitív légkör megteremtéséhez.

– Számtalan egyéb felhasználási módja mellett a kék varádics bőrön alkalmazva nyugtató hatást fejthet ki.

– A gyáriparban is előszeretettel használják természetes aromája és értékes indigókék színe miatt, amely természetes festékanyagként szolgál.

Cikkszám: 60204445

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

KÉK VARÁDICS (BLUE TANSY) ILLÓOLA

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A kék varádics vagy marokkói varádics egy sárga virágú, egynyári, mediterrán növény, amely Marokkó északi részén terem. A varádics virága csupa olyan kémiai összetevőt tartalmaz, amellyel bőre képtelen lesz betelni! Egyik ilyen kémiai összetevője a kamazulén, amely a kék varádics jellegzetes indigókék színét adja. Ez az esszenciális olaj a bőrre gyakorolt jótékony hatásáról is ismert. Cseppentsen belőle egy forró fürdőbe, használja kedvenc bőrápolási termékeivel, vagy egyszerűen masszírozza a bőrébe!

Összetevők:  szabinén, mircén
Használati módok:

– Nyugtató hatása kamatoztatása érdekében alkalmazzon kék varádics esszenciális olajat enyhébb bőrirritációk kezeléséhez.

– Tegyen belőle egy-két cseppet testápolójába, és alkalmazza egy helyreállító masszázshoz egy-egy hosszú, nehéz nap vagy megerőltető testmozgás után.

– Külsőleg alkalmazva kedvenc hidratálókréméhez vagy arclemosójához is adhat belőle egy cseppet.

– Kísérletezzen, és alkossa meg saját keverékeit! A kék varádicshoz remekül illik a muskátli, a muskotályzsálya, a petitgrain, a levendula, a borókabogyó, a fodormenta és az ilang ilang esszenciális olaj is.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. Foltot hagyhat a felületeken, a textíliákon és a bőrön.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu