KURKUMA (TURMERIC) ILLÓOLAJ - DOTERRA 15ML

18.919 Ft

Kurkuma: partner a főzésben!

Használja ki a kurkuma esszenciális olaj leheletnyit fűszeres és pikáns aromáját, és adjon belőle egy-két cseppet rántottákhoz, tojáslepényekhez, sima rizshez vagy levesekhez. Hirtelen pirított zöldségek fűszerezéséhez is kiváló, mivel kellemesen borsos ízt ad. És hogy milyen járulékos előnyei vannak, ha kurkuma esszenciális olajjal főz? Egyúttal a kurkuma egyéb jótékony hatásait is élvezheti!

Elsődleges előnyök:

– A kurkuma esszenciális olaj gazdag ízt ad sós-fűszeres ételeinek.

– Dobja fel kedvenc forró italait fűszeres, pikáns ízével.

– A kurkuma aromája érzelmileg felemelő légkört teremt.

Cikkszám: 60208112

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

KURKUMA (TURMERIC) ILLÓOLAJ

Aromatikusan

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Belső alkalmazás

Termékleírás:

A kurkuma a gyömbérfélék családjába tartozó, aromás növény, amelyet Kínában, Indiában és Srí Lankán már évszázadok óta használnak. A kurkuma esszenciális olaj meleg, fűszeres aromájával kirobbanó ízélményt kölcsönözhet kedvenc sós-fűszeres ételeinek. Ugyanakkor érzelmileg felemelő, hangulatjavító hatást is képes kifejteni.

Összetevők: szeszkviterpén: ar-Turmerone és Turmerone

Használati módok:

– Készítsen kurkumás teát házilag: kókusztej, víz, méz és tea keverékéhez adjon egy-két csepp kurkuma esszenciális olajat.

– Adjon kurkuma esszenciális olajat rántottákhoz, tojáslepényekhez, sima rizshez vagy levesekhez az enyhén fűszeres és pikáns íz kedvéért.

– Ha főzés közben kurkuma esszenciális olajat használ, érdemes a „fogpiszkálós” módszert alkalmaznia: mártson egy fogpiszkálót az olajosüvegbe, keverje össze a többi hozzávalóval, majd kóstolja meg, és járjon el ugyanígy a kívánt mennyiség eléréséig.

Figyelmeztetés: Csak hígítva alkalmazza. Ne vegyen be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu