LEVENDULA (LAVENDER) ILLÓOLAJ - ROLL ON - DOTERRA 10ML

14.488 Ft

Van még olaj a nap alatt

Mind szívesen töltünk el egy kellemes napot odakinn a napsütésben a családunk és a barátaink körében! Ám a túl sok napon töltött idő következtében könnyen bőrirritáció léphet fel. Szerencsére a levendula esszenciális olaj számos olyan nyugtató tulajdonságot kínál, amely hatékony segítséget jelent az alkalmanként fellépő bőrirritációk csillapításához. Amikor tehát legközelebb kicsivel több időt tölt a napon a kelleténél, hívjon segítségül egy jó kis üveg levendulaolajat!

Elsődleges előnyök:

– Jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért.

– Jótékony hatásokat kínál a bőr számára.

– Az ősi kultúrákban nagy tiszteletet kivívott és gyakran használt levendulaolaj népszerűsége kozmetikai használati módjai és jótékony aromás hatásai miatt napjainkban is töretlenül nő.

Cikkszám: 60204938

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

LEVENDULA (LAVENDER) ILLÓOLAJ - ROLL ON

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. A dōTERRA Levendula Touch frakcionált kókuszolajjal elegyíti a levendula esszenciális olajat, így az érzékeny bőrűek számára is ideális, kényelmes felviteli módot biztosít. A bőrt támogató jótékony tulajdonságainak köszönhetően a levendula használata a kozmetikai és parfümiparban is széles körben elterjedt. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a Levendula Touch keverék mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjen.

Összetevők: Linalool, lynalyl acetate, frakcionált kókuszolaj
Használati módok:

– Használja, amikor megnyugvásra és egy pihentető érzésre vágyik.

– Kenje a bőrére, és élvezze jótékony hatásait.

– Kenjen belőle párnáira, ágyneműjére vagy a talpára a lefekvés előtti, pihentető ellazulás érdekében.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós, vagy orvosi kezelés alatt áll, használat előtt konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu