MAGNÓLIA ILLÓOLAJ - ROLL ON - DOTERRA 10ML

23.649 Ft

Mindennapos bőrápolás

Amikor bőre megnyugtatásra szorul, kenjen rá Magnolia Touch keveréket. Tisztító, hidratáló tulajdonságai jótékony hatással vannak a bőrre. A praktikus golyós üveggel könnyű külsőleg felvinni az olajat az irritációk és a bőrszárazság csillapítása, illetve a bőr frissítése érdekében. Építse be mindennapos bőrápolási rutinjába, hogy bőre mindig ápolt és hidratált legyen!

Elsődleges előnyök:

– A magnóliaolaj hozzájárul a tiszta, egészségtől sugárzó bőrhöz, és akár napi rendszerességgel is használhatja bőrápolási rutinja részeként.

– A magnólia esszenciális olaj kémiai összetétele nagyon hasonlít az ilang ilang és a levendula esszenciális olajokéhoz.

– Külsőleg alkalmazva a magnóliaolaj nyugtatja és hidratálja a bőrt.

– A magnólia magával ragadó, természetes aromája nyugodt, oldott közérzetet teremt.

Cikkszám: 60208111

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

MAGNÓLIA ILLÓOLAJ - ROLL ON

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A magnólia különböző fajai elszórtan Dél-Ázsiában, a csendes-óceáni térségben és Észak-Amerikában is megtalálhatóak, így elmondható, hogy egy kifejezetten nagy utat bejárt növényfajról van szó. A magnólia virágait a hagyományos kínai gyógymódok már régóta alkalmazzák a test egyensúlyának megteremtéséhez. A magnóliából készülő esszenciális olaj gyümölcsös és virágos aromájú, és kellemes, nyugodt közérzetet képes teremteni. A frakcionált kókuszolajjal elegyített Magnolia Touch hidratálja és nyugtatja a bőrt. Építse be napi rutinjába, hogy bőre mindig tiszta és hidratált legyen.

Összetevők: linalol
Használati módok:

– Használja mindennap saját, új „signature” illataként a Magnolia Touch keveréket.

– Ha egész nap feszültnek érzi magát, kenjen Magnolia Touch keveréket a csuklójára, és adja át magát nyugtató, pihentető aromájának.

– Külsőleg kombinálja bergamottal vagy ilang ilanggal az egészségtől ragyogó bőrért.

– Bőrre kenve nyugtató, pihentető hatást fejt ki

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós, vagy orvosi kezelés alatt áll, használat előtt konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu