NEROLI ILLÓOLAJ - ROLL ON - DOTERRA 10ML

37.389 Ft

Sporttáskája elengedhetetlen kelléke

Edzeni készül? Akkor a Neroli Touch keveréknek ott a helye a táskájában! Edzés előtt kenjen a Neroli Touch keverékből a halántékára, hogy pozitív tudjon maradni, vagy legyen kéznél, amikor végez a testmozgással, hogy élvezhesse természetes hangulatemelő aromáját.

Elsődleges előnyök:

– Lehetőség szerint alkalmazza még a hidratálókrém felvitele előtt, hogy megnyugtassa bőrét, és ezáltal fiatalos arctónust biztosítson.

– A citrusos esszenciális olajokra általában jellemző édes, virágos, citrusos és frissítő aromát kínál.

– A neroli esszenciális olajat aromás előnyeinek köszönhetően a parfümipar is széles körben alkalmazza.

– A Neroli Touch aromája pozitív hangulatot teremt, és segít az ellazulásban.

Cikkszám: 60203548

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

NEROLI ILLÓOLAJ - ROLL ON

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A dōTERRA Neroli Touch keverék praktikus golyós kiszerelésben elegyíti a tiszta neroli esszenciális olajat és a frakcionált kókuszolajat. A keserűnarancsfa virágából nyert neroli esszenciális olaj édes, friss és virágos aromájú. Különlegességnek számít, hogy ugyanez a fafajta két másik citrusos olajat is ad – petitgrainolajat a levelekből és a fiatal ágakból, valamint a gyümölcse héjából sajtolt keserűnarancs esszenciális olajat. A tény, hogy ugyanabból a forrásból egyéb olajok is kinyerhetők, mit sem változtat azon, hogy a neroli igazi ritkaságnak számít a citrusos olajok családján belül. A Neroli Touch keveréket használhatja bőre megnyugtatására és a bőrhibák megjelenésének csökkentésére. A neroli esszenciális olaj közismert hatásai közé tartozik továbbá a relaxáció elősegítése és a hangulat javítása is.

Összetevők: Linalol, limonén, linalil-acett
Használati módok:

– Még a hidratálókrém felvitele előtt alkalmazza a Neroli Touch keveréket közvetlenül a bőrén, hogy a bőrhibák megjelenésének csökkentésével mindig bőre legszebb formáját hozhassa.

– Kombinálja a Neroli Touch keveréket levendula, ilang ilang és majoránna esszenciális olajokkal, ha egy pihentető és aromatikus masszázsélményre vágyik.

– Használja többször is a nap folyamán, hogy javítsa vele a hangulatát, és hogy az édes, citrusos illata mindenhová elkísérje.

– Használja mindennap saját, új „signature” illataként a Neroli Touch keveréket.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós, vagy orvosi kezelés alatt áll, használat előtt konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu