ON GUARD® IMMUNERŐSÍTŐ GYÖNGYÖCSKÉK (ON GUARD BEADLETS) - DOTERRA 125DB

11.591 Ft

Az úton töltött napok nélkülözhetetlen kiegészítője.

A doTERRA On Guard gyöngyöcskék egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerű és kényelmes megoldást nyújtanak a doTERRA On Guard Védelmet nyújtó keverék valamennyi előnyének kihasználására – akár otthon, akár útközben! Mindenképpen tartson belőle az autójában, az utazótáskájában, a neszesszerében vagy a gyermeke hátizsákjában.

Elsődleges előnyök:

– Egy adag ízletes vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring esszenciális olaj.

– Egyszerű alternatívát kínál a dōTERRA On Guard bevitelére.

– A praktikus gyöngyöcskék tökéletesek utazáshoz és útközben.

Cikkszám: 60204467

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

ON GUARD® IMMUNERŐSÍTŐ GYÖNGYÖCSKÉK (ON GUARD BEADLETS)

Belső alkalmazás - szájban oldódó

Termékleírás: A dōTERRA On Guard gyöngyöcskékkel egyszerűen és kényelmesen élvezheti a dōTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék előnyeit. A dōTERRA On Guard gyöngyöcskék egy adag ízletes, vadnarancsból, szegfűszegből, fahéjból, eukaliptuszból és rozmaringból álló dōTERRA szabadalmazott keveréket tartalmaznak apró zöldséggyöngyöcskékbe zárva, amelyek feloldódnak a szájban.
Összetevők: Közepes láncú trigliceridek (kókuszolaj, pálmaolaj), vadnarancs (Citrus sinensis) héjából kivont esszenciális olaj, szegfűszegbimbóból (Eugenia caryophyllata) kivont esszenciális olaj, sűrítőanyagok (agaragar, guargumi, glicerin), fahéj (Cinnamomum zeylanicum) leveléből kivont esszenciális olaj, aromák: fahéjból (Cinnamomum zeylanicum) kivont esszenciális olaj, eukaliptusz (Eucalyptus globulus) leveléből kivont esszenciális olaj, rozmaring (Rosmarinus officinalis) leveléből/szárából kivont esszenciális olaj, sűrítőanyagok (nátrium-alginát, karragén, kálium-klorid), édesítőszer (xilitol).
Használati módok:

– Fogyassza a téli időszakban, utazás közben, vagy amikor sok ember veszi körül.

– Szopogasson el egy-két gyöngyöcskét étkezés után.

– Tartsa a neszesszerében vagy az utazótáskájában a praktikus gyöngyöcskéket, ha útközben lenne szüksége egy kis plusz támogatásra.

Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne lépje túl a javasolt napi adagot. A táplálékkiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás és diagnosztizált betegségek esetén használat előtt konzultáljon orvosával. Tartsa jól lezárva és hűvös helyen.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu