PASSION® INSPIRÁLÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK - DOTERRA 5ML

26.858 Ft

Leheljen új életet munkája iránti szenvedélyébe

Az irodában töltött hosszú órák lassacskán hosszú napokká, hosszú hetekké, majd végül hosszú évekké terebélyesednek. Ha úgy érzi, ideje, hogy újraélje a karrierje kezdetén tapasztalt szenvedélyt és kreativitást, próbálja ki a doTERRA Passion keveréket. Ennek a keveréknek a segítségével száműzheti a monotonitást, és újra felfedezheti az élet kínálta izgalmakat. Párologtassa a munkahelyén, hogy aromája az inspiráció, a tisztánlátás és az újra való rácsodálkozás szikrája lehessen.

Elsődleges előnyök:

– A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok kombinációjával gazdagított dōTERRA Passion keverék segít kreativitásra inspirálni, és szenvedélyre lobbantani az élet örömei iránt.

– A dōTERRA Passion keverék fahéj, gyömbér, kardamom, szegfűszeg és damiána esszenciális olajokat elegyít.

Cikkszám: 60203841

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

PASSION® INSPIRÁLÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok inspiráló keveréke alkotta dōTERRA Passion segítségével újra izgalmat csempészhet az életébe. Olyan dolgok kipróbálásához is bátorságot meríthet, amelyekre korábban sosem sikerült sort kerítenie. Még az is megeshet, hogy megtanul festeni, vagy táncolni megy a barátaival! Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a dōTERRA Passion keverék segítségével akár már rutinná vált teendőiben és kapcsolataiban is képes lehet új módon örömét lelni.

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Elettaria Cardamomum magjából kivont olaj, Cinnamomum Zeylanicum kérgéből kivont olaj, Zingiber officinale (gyömbér) gyökeréből kivont olaj, Eugenia Caryophyllus (szegfűszeg) bimbójából kivont olaj, Santalum album (szantálfa) olaja, Jasminum grandiflorum (jázmin) virágkivonata, Vanilla Planifolia termésének kivonata, Turnera diffusa levelének kivonata, benzyl-benzoát*, eugenol*, limonén*, linalol*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– A munkahelyi kreativitás, tisztánlátás és az újra való rácsodálkozás táplálása érdekében munkába is vigye magával a Passion keveréket.

– Reggelente alkalmazza a talpán, hogy energikusan és lelkesen kezdje a napot.

– Alkalmazza a csuklóján és a szív felett összpontosuló területen a nap bármely szakában, hogy inspirációval és szenvedéllyel töltse el.

– Használja masszázs közben a lelkesedés, a szenvedély és az öröm érzéseinek erősítéséért

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu