PURIFY TISZTÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK - DOTERRA 15ML

14.644 Ft

Tüntesse el a kellemetlen szagokat – méghozzá természetes úton!

Ne hagyja, hogy otthonán nemkívánatos szagok legyenek úrrá – szabaduljon meg tőlük a Purify keverékkel! Ez a kivételes erejű esszenciálisolaj-keverék friss, citrusos és fűszeres aromájával megtisztítja a levegőt, és egy szempillantás alatt felszámolja a taszító szagokat. A Purify Tisztító keverékkel hatékonyan szagtalaníthat cipőket, hűtőszekrényt, autó vagy egyéb jármű utasterét, fürdőszobát, sportfelszerelést, szemetest és még sok egyebet.

Elsődleges előnyök:

– Erőteljes tisztító-fertőtlenítő tulajdonságainak köszönhetően a Purify bőrirritációk enyhítésére is kiváló.

– Könnyed, fűszeres illatot hagyó, frissítő aromája van.

Cikkszám: 60204700

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

PURIFY TISZTÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A dōTERRA-termékek használóinak egyik nagy kedvence, a Purify, a tisztító tulajdonságaikról ismert citromból, zöldcitromból és fenyőből kivont, valamint szibériai fenyő és feketefenyő esszenciális olajokat is tartalmaz. A keverék külsőleges használatakor érezhető jellegzetes, magával ragadó aromát a hozzáadott citronella, teafa és korianderzöld esszenciális olajok adják.

Összetevők: Citrus limon (citrom) héjából kivont olaj, Abies sibirica olaja, Cymbopogon winterianus leveléből kivont olaj, Citrus aurantifolia (zöldcitrom) héjából kivont olaj, Melaleuca alternifolia (teafa) leveléből kivont olaj, Coriandrum sativum (koriander) leveléből/szárából kivont olaj, limonén*, geraniol*, linalol*, citrál*, citronellol*Citrus limon (citrom) héjából kivont olaj, Abies sibirica olaja, Cymbopogon winterianus leveléből kivont olaj, Citrus aurantifolia (zöldcitrom) héjából kivont olaj, Melaleuca alternifolia (teafa) leveléből kivont olaj, Coriandrum sativum (koriander) leveléből/szárából kivont olaj, limonén*, geraniol*, linalol*, citrál*, citronellol*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Használja a Purify keveréket bőrirritációk, például rovarcsípések megnyugtatására, hogy jóleső megkönnyebbülést nyújtson.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A felvitelt követően legalább 12 órán át kerülje a napfényt és az UV-sugárzást.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu