RESCUER™ ENYHÍTŐ GYERMEK ILLÓOLAJ-KEVERÉK - DOTERRA 10ML

11.591 Ft

A Rescuer™ gyermekbarát oldala

Egy mozgalmas, aktívan töltött nap végén alkalmazza a Rescuer Enyhítő keveréket. A copaiba, a levendula, a fodormenta és a kínai bors esszenciális olajok, valamint a frakcionált kókuszolaj szakszerűen előállított keveréket alkotnak, hogy ne csak nyugtassanak, és erősítsék az ellenálló képességet, de az érzékeny bőrhöz is kellően gyengédek legyenek. Edzés vagy egy fizikailag aktívan töltött, hosszú nap után kenjen a Rescuer keverékből a lábára, a kezére vagy a vállára a kellemes és felszabadító élményért.

Elsődleges előnyök:

– A copaiba, a levendula, a fodormenta és a kínai bors esszenciális olajok, valamint a frakcionált kókuszolaj szakszerűen összeállított, nyugtató keveréket alkotnak.

– Megnyugtat, miközben az érzékeny bőrhöz is kellően kíméletes.

– A Rescuer keverék ápolja és megnyugtatja a bőrt.

– A Rescuer olyan olajokat tartalmaz, amelyek segítenek a feszültség oldásában.

Cikkszám: 60208289

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

RESCUER™ ENYHÍTŐ GYERMEK ILLÓOLAJ-KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

Egy mozgalmas, aktívan töltött nap végén alkalmazza az ellazító hatású Rescuer Enyhítő keveréket. Lefekvés előtt kenjen Rescuer keveréket gyermeke növekedésben lévő, fáradt lábaira a nyugtató hatás érdekében. Legyen kéznél egy üveg a fürdőszobában is a nyugtató, csillapító hatás biztosításáért egy mozgalmas nap végén.

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Copaifera coriacea/langsdorffii/officinalis/reticulata gyantájából kivont olaj, Lavandula angustifolia (levendula) virágából/leveléből/szárából kivont olaj, Mentha Spicata virágából/leveléből/szárából kivont olaj, Zanthoxylum alatum terméséből kivont olaj, linalol*, limonén*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Kenjen a keverékből gyermeke lábára egy-egy megerőltető tevékenységgel töltött nap végén.

– Masszírozza a vállába, a nyakába és a hátába, ha pihentető élményre vágyik.

– Gondoskodjon róla, hogy a Rescuer keverék mindig kéznél legyen, ha szükség lenne rá; egy barátokkal közös bicajozás, egy családi gyalogtúra vagy egy jó kis kosárlabdameccs után nem is választhatna ennél találóbb keveréket!

Figyelmeztetés: 3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu