SALUBELLE® ÖREGEDÉS LASSÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK - ROLL ON - DOTERRA 10ML

47.011 Ft

Kortalan szépség a Salubelle™ keverékkel

Használja a Salubelle keveréket reggel és este, hogy hozzájáruljon bőre táplálásához, illetve mind a mélyebb, mind a felszíni ráncok és bőrhibák megjelenésének csökkentéséhez. Ez az erőteljes, regeneráló hatású esszenciális olajokból megalkotott, szabadalmazott keverék egészségtől ragyogóvá teszi bőrét, ami egyúttal magabiztosabb megjelenést és közérzetet is biztosít. Építse be a Salubelle esszenciálisolaj-keveréket bőrápolási rutinjába, és az eredmény kétségtelenül le fogja nyűgözni!

Elsődleges előnyök:

– Segít csökkenteni a bőrhibák megjelenését.

– Fiatalosabb bőrt eredményez.

Cikkszám: 60203623

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

SALUBELLE® ÖREGEDÉS LASSÍTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK - ROLL ON

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

Ezt a szabadalmazott keveréket olyan ritka esszenciális olajok elegye alkotja, amelyekre a történelem során gyakorta támaszkodtak szépítő hatásaikért. A Salubelle Szépség keverék megalkotásakor a bőr erősítése, valamint a bőröregedés látható jeleiért felelős tényezők mérséklése volt a cél. A benne található egyedülálló esszenciális olajokat szakértelemmel válogatták össze a bőr számára előnyös összhatásért. A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően a Salubelle keverék könnyedén felvihető az arcra, a nyakra és a dekoltázsra.

Összetevők: Boswellia carterii olaj, Santalum Paniculatum fából kivont olaj, Lavandula angustifolia (levendula) olaja, Commiphora myrrha olaja, Helichrysum Italicum virágából kivont olaj, Rosa damascena virágából kivont olaj, limonén*, linalol*, geraniol*, citronellol*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Vigyen fel a Salubelle keverékből a hónaljára edzés vagy egyéb kültéri program előtt.

– Használja a Salubelle keveréket külsőleg, hogy tiszta és egyenletes bőrfelületet kapjon a hidratálókrém felvitele előtt.

– Vigye fel a Salubelle keveréket vékony rétegben az arcára, a nyakára és a dekoltázsára, majd alkalmazza ismételten a problémásabb területeken.

– Alkalmazza a Salubelle keveréket a bőrhibák és a problémás területek megjelenésének mérséklésére.

– Használja a Salubelle keveréket mind a reggeli, mind az esti arcápolási rutinja részeként.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós, vagy orvosi kezelés alatt áll, használat előtt konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu