SERENITY® PIHENTETŐ ILLÓOLAJ KEVERÉK - DOTERRA 15ML

25.025 Ft

Pihentető éjszakai alvás

Az egyik legnépszerűbb keverék, a Serenity az esti lefekvéshez való készülődés tökéletes kiegészítője, mivel olyan fás, virágos és gyógynövényes esszenciális olajokat ötvöz, amelyek közismerten csökkentik a feszültséget, és segítenek nyugalmas légkört teremteni, ami elengedhetetlen a pihentető éjszakai alváshoz. Párologtassa a késő esti órákban, hogy segítsen kikapcsolnia, esetleg megnyugtatnia örökmozgó gyermekét lefekvés előtt. A célzott segítség érdekében hígítsa frakcionált kókuszolajjal, és alkalmazza a halántékán vagy egyéb, feszültségre hajlamos területeken.

Elsődleges előnyök:

– A Serenity egyedülálló összetétele segít a pihenésben és az ellazulásban.

– Felfokozott érzelmi állapotban hozzájárul az érzelmek csillapításához és az érzékek megnyugtatásához.

– Külsőleg történő alkalmazás esetén a Serenity hatása azonnal érezhető.

– Hozzájárul a pihentető és ellazító légkör megteremtéséhez, ezért ideális választás lefekvés előtti használatra.

Cikkszám: 60203845

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

SERENITY® PIHENTETŐ ILLÓOLAJ KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Belső alkalmazás - vízben feloldva

Termékleírás:

A dōTERRA Serenity egy olyan, békés nyugalmat árasztó esszenciálisolaj-keverék, amely pihentet és ellazít. A dōTERRA Serenity csupa olyan esszenciális olajokat ötvöz, amelyek az érzelmeket csillapító hatásaikról ismertek. Alkalmazza külsőleg lefekvés előtt, hogy elcsitítsa minden nyugtalanságát, és felkészülhessen a pihentető alvásra. A vörös cédrus, a kámforfa és a vetiver esszenciális olajok kiegyensúlyozó aromát adnak ennek a keveréknek.

Összetevők: Lavandula angustifolia (levendula) olaja, Juniperus virginiana fából kivont olaj, Cinnamomum camphora linaloolifera leveléből kivont olaj, Cananga odorata virágából kivont olaj, Origanum majorana leveléből kivont olaj, Anthemis nobilis virágából kivont olaj, Vetiveria zizanoides gyökeréből kivont olaj, Vanilla planifolia termésének kivonata, Santalum paniculatum fából kivont olaj, benzil-benzoát, benzil-szalicilát, limonén, linalol
Használati módok:

– Lefekvéskor vigyen fel belőle a talpára, hogy segítsen az alváshoz szükséges ellazulásban; használja a dōTERRA Serenity Pihentető komplex lágyzselatin kapszulával kiegészítve.

– Keserűsóval elegyítve adjon belőle két-három cseppet forró fürdőjéhez a pihentető, megújító hatású élményért.

– Vigyen fel belőle két-három cseppet a tarkójára vagy a szív felett összpontosuló területre a megnyugvás és béke érzéséért.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu