STRONGER™- VÉDELMEZŐ GYERMEK ILLÓOLAJ-KEVERÉK - DOTERRA 10ML

10.979 Ft

A Stronger™ gyermekbarát oldala

A Stronger Védelmet nyújtó keveréket négy olyan esszenciális olaj kombinációja alkotja, amelyek mind a jó közérzet és az egészséges bőr elősegítésében játszott szerepükről ismertek. Hagyjon egy üveg Stronger Védelmet nyújtó keveréket gyermeke szekrényén, hogy mindig kéznél legyen, és a tarkóján alkalmazva extra lendületet vagy védelmet biztosítson, amikor nem kifejezetten a legjobb formájában van.

Elsődleges előnyök:

– A Stronger keverék egyik legerőteljesebb esszenciális olaja a tömjén.

– Használatával a bőr egészségtől sugárzó lesz.

– Frakcionált kókuszolajjal elegyített vörös cédrus, litsea, tömjén és rózsa esszenciális olajokat tartalmaz kíméletes és kényelmesen alkalmazható formában.

Cikkszám: 60208295

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

STRONGER™- VÉDELMET NYÚJTÓ ILLÓOLAJ-KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

Külsőleg alkalmazva a Stronger üdítő és felemelő aromája frissítően hat az érzékekre, és tökéletesen támogatja a napi stressztűrést, illetve azokat a helyzeteket, amikor nincs kifejezetten a legjobb formájában. Hozzájárul továbbá a tiszta, egészségtől ragyogó bőrhöz.

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Juniperus virginiana fából kivont olaj, Litsea cubeba termésének olaja, Boswellia carterii olaj, Rosa damascena virágának kivonata, limonén*, linalol*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Kenjen belőle a kezére, a térdére és a lábfejére egy hosszú, aktívan töltött nap végén.

– Alkalmazza a tarkóján, és élvezze a keverék üdítő és felemelő aromáját.

– Használja a Stronger keveréket, hogy megnyugtassa és ápolja bőrét, miközben egészségesebb megjelenést is kölcsönöz neki.

– A Stronger keveréket családi utazások alkalmával se felejtse otthon, hiszen ez a tökéletes keverék ahhoz, hogy gyermekei lendületét végig fenntartsa!

Figyelmeztetés: 3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu