SZUROKFŰ (OREGANO) ILLÓOLAJ - DOTERRA - ROLL ON 10ML

14.488 Ft

Párosan jobb

Kíváncsi milyen olaj illik legjobban az Oregano Touch keverékhez? A borsmenta! Az oregánó és a borsmenta esszenciális olajok együttesen olyan hatást képesek kiváltani, amely hatékonyabb az önálló olajok által kínált tulajdonságoknál – ezt a hatást szinergizmusnak nevezzük. Amikor Oregano Touch keveréket használ, adjon hozzá borsmentaolajat is a még hatásosabb eredmény érdekében!

Elsődleges előnyök:

– A sokoldalú golyós üveg gondoskodik az oregánó esszenciális olaj kényelmes felviteléről.

– Tisztító, fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, és akár egy pihentető masszázshoz is használható egy hosszú munkanap végén vagy megerőltető testmozgást követően.

– Az oregánó esszenciális olaj olyan tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőrhibák megjelenésének csökkentésében.

– Kíméletes összetétellel biztosítja az oregánó esszenciális olaj tisztító, fertőtlenítő tulajdonságait.

Cikkszám: 60204944

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

SZUROKFŰ (OREGANO) ILLÓOLAJ ROLL-ON TOUCH

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A már Touch kiszerelésben is kapható oregánó az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb esszenciális olaj. Az oregánóolaj két legfőbb kémiai összetevője, a karvakrol és a timol fertőtlenítő tulajdonságokkal bír. A frakcionált kókuszolajjal hígított Oregano Touch tökéletes választás az érzékeny bőrűek számára. A dōTERRA Oregano Touch keverék az oregánó esszenciális olaj tisztító, fertőtlenítő előnyeit egy kíméletes összetétel formájában és praktikus golyós kiszerelésben biztosítja.

Összetevők: Carvacrol, Thymol, para-Cymene, 1,8-Cineole, linalool, frakcionált kókuszolaj
Használati módok:

Masszírozza a talpába, és élvezze az oregánó esszenciális olaj előnyeit. Alkalmazza az Oregano Touch keveréket célzottan a problémás területeken jelentkező bőrhibák csökkentésére. Használja igény szerint bőre és körmei tisztító ápolásához: kenjen kis mennyiségű olajat a körömágykörnyéki bőrre, és finoman masszírozza be.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu