TERRASHIELD™ KÜLTÉRI ROVARIRTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK - DOTERRA 15ML

9.148 Ft

Élvezze a családi kalandok minden pillanatát!

Támogassa családját, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni a szabadban átélt kalandokból azzal, hogy teljes körű védelmet és felkészültséget biztosít számukra a TerraShield Kültéri keverékkel. Ha természetes megoldást keres a szabadban nagy eséllyel előforduló, bosszantó környezeti hatásokra, a TerraShield a tökéletes esszenciálisolaj-keverék az Ön számára!

Elsődleges előnyök:

– Ez egy ilang ilang, vörös cédrus, macskamenta, citromos eukaliptusz, litsea, óriás tuja, alaszkai cédrus esszenciális olajokból és vaníliabab abszolútumból készülő esszenciálisolaj-keverék.

– Olyan esszenciális olajok alkotják, amelyekről régóta köztudott, hogy védelmet nyújtanak a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben.

– A TerraShield Kültéri keveréket egyedülálló összetételénél fogva a család minden tagja használhatja.

Cikkszám: 60204703

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

TERRASHIELD™ KÜLTÉRI ROVARIRTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A TerraShield Kültéri keverék olyan esszenciális olajokat és egyéb növényi olajokat tartalmaz, amelyekről régóta tudjuk, hogy biztonságos módon nyújtanak védelmet a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben. A TerraShield Kültéri keverék egy olyan biztonságos készítmény, amely a család minden tagja számára ideális a szabadban és otthon egyaránt.

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Cananga odorata virágából kivont olaj, Calophyllum inophyllum magjából kivont olaj, Cupressus Nootkatensis törzséből kivont olaj, Juniperus Virginiana fából kivont olaj, Nepeta cataria olaj, Eucalyptus citriodora olaj, Litsea Cubeba termésének olaja, Vanilla Planifolia termésének kivonata, Thuja plicata törzséből kivont olaj, benzyl-benzoát*, linalol*, limonén*, farnezol*, benzil-szalicilát*,

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Vigyen fel a TerraShield keverékből a lábára, a karjára és a nyakára, mielőtt a szabadba menne.

– Mindig vigye magával a TerraShield keveréket, ha kempingezni vagy kültéri programokra indul.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu