TERRASHIELD™ KÜLTÉRI ROVARIRTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK SPRAY - DOTERRA 30ML

14.034 Ft

Élvezze a családi kalandok minden pillanatát!

Gondoskodjon családja teljes körű védelméről és felkészültségéről a TerraShield Spray segítségével, hogy a legtöbbet hozhassa ki a szabadtéri kalandokból. Ha természetes módszert keres a bosszantó és kellemetlen kültéri hatások ellen, akkor a TerraShield Spray tökéletes megoldás az Ön számára!

Elsődleges előnyök:

– A család bármely tagja biztonsággal használhatja.

– Olyan esszenciális olajokat és egyéb növényi olajokat tartalmaz, amelyek közismerten természetes, biztonságos módon nyújtanak kültéri védelmet.

– Ilang ilangot, vörös cédrust, macskamentát, citromos eukaliptuszt, litseát, óriás tuját, alaszkai cédrust és vaníliabab-abszolútumot tartalmaz, melyek hatásos és természetes védőrétegként funkcionálnak.

– Kényelmes szórófejes üvegének köszönhetően a TerraShield Spray-t egyszerűen magával viheti.

Cikkszám: 60204885

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

TERRASHIELD™ KÜLTÉRI ROVARIRTÓ ILLÓOLAJ KEVERÉK SPRAY

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A TerraShield Spray olyan esszenciális olajokat és egyéb növényi olajokat tartalmaz, amelyek közismerten természetes, biztonságos módon nyújtanak kültéri védelmet. Ez a korszerűsített formula az esszenciális olajok válogatott keverékéből tevődik össze, köztük ilang ilangból, vörös cédrusból, macskamentából, citromos eukaliptuszból, litseából, óriás tujából, alaszkai cédrusból és vaníliabab abszolútumból – melyek mind a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben nyújtott védelmükről ismert, speciális kémiai vegyületeket tartalmaznak. A Terrashield Spray tökéletes azok számára, akik szeretnék a Terrashield Kültéri keverék előnyeit egy kényelmes, magukkal vihető szórófejes üvegben tudni.

Összetevők: Frakcionált kókuszolaj, ilang ilang virága, tamanu magja, alaszkai cédrus, vörös cédrus, macskamenta, citromos eukaliptusz levele, litsea termése, vaníliabab abszolútum, óriás tuja
Használati módok:

– Párologtassa a TerraShield keveréket a teraszán, vagy vigye fel a lábára, a karjára és a nyakára, mielőtt a szabadba menne.

– Vigye magával a TerraShield keveréket kültéri sporteseményekre is.

– Évszakváltáskor permetezze a TerraShieldet az ajtó- és ablaktömítésekre.

– Kempingezéskor permetezze a TerraShieldet a sátor köré, különös tekintettel a bejáratra.

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu