Volo™ párologtató – Onyx (ónix) és zöld mandarin

54.839 Ft

A gyönyörű dōTERRA Volo™ ultrahangos párologtató ónix- és márványbevonattal kapható – az otthon vagy az iroda bármely helyiségében tökéletesen mutat. A Volónak kézzel, műgyantából készült kőteteje van egyedi gyémántmintával, és többféle világítási funkciókat is kínál: fény nélküli működést, illetve meleg és élénksárga fényt. Ez az egyedi párologtató testreszabható páramennyiséget bocsát ki többféle időzítéssel, hogy minden igénynek eleget tegyen. További bónuszként most a Volo™ párologtató a zöld mandarin (15 ml) esszenciális olajjal párban vásárolható meg. Egy fantasztikus duó, amely Önt is biztosan rabul ejti!

Termékjellemzők:

– Egy-, három- és hatórás beállítás, még ha a legintenzívebb párakibocsátásra van is állítva.
– A legkisebb párakibocsátás mellett akár 14 órás működés
– Akár 28 m²-t is lefed.
– Időzítővel ellátott, automatikus fényerőszabályzás.
– Opcionális háttérvilágítási beállítások: fény nélküli működés, meleg vagy élénksárga.

Cikkszám: 60221628

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

Wellness az otthonában:

Az esszenciálisolaj-párologtató használatával egyszerű, kényelmes és tiszta módon élvezheti ki az esszenciális olajok jótékony hatásait. Töltse meg otthonát az esszenciális olajok aromájával, formálja át munkahelyét felemelő érzések által, vagy teremtsen pihentető környezetet lefekvés előtt. Az esszenciálisolaj-párologtatók a modern otthon nélkülözhetetlen kellékei!

Használati módok:

 • Használjon tiszta, szobahőmérsékletű csapvizet. Ügyeljen rá, hogy a vízszint ne haladja meg a maximális vízszintet mutató jelzést.
 • Adjon a vízhez 5–12 cseppet a kiválasztott dōTERRA esszenciális olajokból. A még intenzívebb illathatásért akár több olajat is használhat. Kísérletezzen a használt olaj mennyiségével, és derítse ki, hogyan érheti el a legjobb eredményt.

  A Készülék Tisztítása:

  A tisztítás nélkülözhetetlen annak biztosítása érdekében, hogy ne keletkezzen a megfelelő működést már akadályozó olajlerakódás a párologtatóban.  Ezért időről időre érdemes kitisztítani a készüléket.  Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

   
  1. Töltse meg félig a párologtatót tiszta vízzel.
  2. Adjon hozzá tíz csepp fehér ecetet.
  3. Kapcsolja be a készüléket kb. öt percre, hogy a vizes-ecetes keverék az egység minden pontját átjárja és megtisztítsa.
  4. Ürítse ki teljesen a párologtatót.
  5. Egy ecetbe mártott fültisztító pálcika segítségével törölje át a készülék nehezebben elérhető pontjait és sarkait is.
  6. Öblítse ki tiszta vízzel.
  7. Egy száraz ruhával törölje át a párologtatót, és szárítsa meg alaposan.