WHISPER NŐI PARFÜM ILLÓOLAJ KEVERÉK TOUCH - ROLL ON 10ML

17.699 Ft

Hadd tudja meg a világ…

Finom az illata! A doTERRA Whisper Touchban található egyedülálló olajok csodás, személyes illatot alkotnak, amely a bőrön alkalmazva megigézi és felcsigázza az érzékeket.Mindegy, hogy egy fontos eseményre készül a munkahelyén vagy csak egy laza hétvégére a városban, a doTERRA Whisper Touch keverékkel bárhol csodás illat lengi körbe (és csodásan is érzi magát) egész nap!

Elsődleges előnyök:

– Külsőleg alkalmazva melegséget árasztó, pézsmás aromája megigézi és felcsigázza az érzékeket.

– A Whisper Touch ilang ilang, jázmin és pacsuli esszenciális olajok keveréke frakcionált kókuszolajos bázisban.

– A bőrön alkalmazva a meleg, lágy, virágos illatokat olyan erőteljes és dinamikus esszenciális olajok egészítik ki, mint a rózsa, a hawaii szantálfa és a bergamott.

Cikkszám: 60215774

doterra fda logo

Bevizsgált minőség CPTG

CPTG – dōTERRA minőség
és TISZTASÁGI szabvány

Természetes

A jótékony hatásért természetes,
növényekből kivont és desztillált
aromás összetevők

Megbízható

Ellenőrzötten tiszta töltőanyagoktól
és szennyeződésektől mentes

100%-ig természetes alapanyagú termékek

Illóolajok nem kerülnek hígításra, illóolajok a világ minden tájáról

WHISPER TOUCH - ILLÓOLAJ KEVERÉK - ROLL ON

Aromatikus - belélegezve

Külsőleg - bőrön alkalmazva

Termékleírás:

A nevéhez méltóan lágy és meleg aromájú, ugyanakkor sokrétű olajösszetételt kínáló doTERRA Whisper Touch egyedülállóan személyes illatot teremt.A keverék minden egyes esszenciális olaja önmagában is hívogató aromát áraszt, ám egymással ötvözve ezek az olajok olyan különleges illatot alkotnak, amely a viselője és a környezetében megforduló emberek érzékeit egyaránt felcsigázza. A parfümipar legbecsesebb virágainak tekintett jázmin és ilang ilang eufórikus hatású, virágos aromáját a pacsuli, a vanília, a fahéj és a kakaó meleg, fűszeres illatával párosítva olyan keveréket kapunk, amelyet páratlan komplexitás és aromatikus hatás jellemez. Vigye magával mindenhová, és alkalmazza egyszerűen a praktikus, golyós adagolónak köszönhetően.

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Pogostemon cablin olaja, Citrus aurantium bergamia (bergamott) héjából kivont olaj, Santalum album (szantálfa) olaj, Vanilla planifolia gyümölcskivonat, Rosa damascena (damaszkuszi rózsa) virágából kivont olaj, Jasminum grandiflorum (jázmin) virágkivonat, Cinnamomum zeylanicum leveléből kivont olaj, Cistus ladaniferus levelének/szárának kivonata, Vetiveria zizanoides gyökeréből kivont olaj, Theobroma cacao (kakaó) magjából előállított vaj, Cananga odorata virágából kivont olaj, limonén*, linalol*

* Természetesen előforduló olajösszetevők

Használati módok:

– Tegyen belőle a csuklójára, a tarkójára és a pulzuspontjaira, ha egy igazán különleges, személyes illatra vágyik

– Zuhanyzás után kenjen a Whisper Touch keverékből a csuklójára, amivel egy csodásan egyedi illathatást érhet el.

– Tartsa a táskájában vagy a hátizsákjában, hogy mindig kéznél legyen!

Figyelmeztetés: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A felvitelt követően legalább 12 órán át kerülje a napfényt és az UV-sugárzást.

Termék felhasználási ideje: 3 év

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a jobb oldalon a lap alján található chat buborékon keresztül, vagy írjon e-mailt nekünk az alábbi címre:

ugyfelszolgalat@gyogynovenyguru.hu